изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:51 EET
Любовта с по – млад мъж или жена    
Любопитно Макар на Запад връзката с по – млад мъж или жена да се приема като нещо нормално /когато става въпрос за пълнолетни/, не така стоят нещата у нас. Докато в другите страни тези връзки се приемат просто като малко по – екзотични, то в България най – често са не само неприемливи, но често са заклеймени като нещо неправилно, порочно и греховно.

Причините по – възрастни хора да търсят по – млади половинки за съвместен живот са много и имат разнообразен характер. Сред критиците на този тип връзки, особено, когато става въпрос за връзка на млад мъж с по – възрастна жена, властва мнение, че жената има подсъзнателно желание да се грижи за своя „син”, преплитайки майчински и любовни чувства в едно, докато по – младият мъж търси у дамата до себе си липсващата или изгубена грижовност и ласки на своята майка. Оставяйки настрани критичността, ето какво най – често търсят и намират един у друг тези хора с голяма разлика в годините помежду си:

Любовта с по – млад мъж или женаКакво търси по – младият мъж у по – възрастната си приятелка:

  • Сигурност. Мъжът знае, че няма конкуренция сред себеподобните, защото е доста по – млад от останалите кандидати за вниманието на неговата половинка.

  • Опит. Една узряла жена знае много повече неща, отколкото младите си съпернички. Тя е наясно, че той иска от нея топла усмивка, разбиращ поглед, вкусна храна, гарнирана с интересни и забавни разговори...

  • Прямота. Достатъчно узряла е, за да не върти евтини женски номера. Говори за желанията си открито, не се срамува да бъде откровена. Знае, че в основата на добрите взаимоотношения стоят разговорите и честността в тях.

  • Липса на задръжки. Самият факт, че с такава голяма разлика в годините все пак са заедно, е достатъчен, за да нямат, каквито и да било задръжки в държанието си един към друг и в сексуалните си взаимоотношения. Просто дават и вземат един от друг.

  • Естествено държание. Не кокетничи излишно, нещо, което дразни много мъже.

  • Живей за мига!”Наясно е с факта, че тази връзка няма най – вероятно да завърши с брак. Затова се отдава на всеки един миг без да се замисля и без да води задълбочени и тежки разговори за съвместното бъдеще;

Любовта с по – млад мъж или женаНай – често мъжете прибягват до такава връзка в началото на кариерата си, когато са достатъчно заети, за да мислят за брак и деца.

Какво търси по – възрастната жена у по – младия си партньор:

  • Ведрината, която е характерна за младите хора;

  • Връзката с него я кара да се чувства по – млада и желана;

  • Харесва й липсата на задръжки помежду им, разнообразието във всички аспекти на техния съвместен живот;

  • Забавлява я непринудеността на нейния млад партньор и енергията, която струи от него;

  • Не се чувства самотна.

Как стоят нещата отстрани. Най – често този тип двойки са обекти на постоянно обсъждане, скрити нападки и присмех. От една страна е чудно как по – възрастният партньор няма „срам и скрупули” да се обвърже с някой, който може да му бъде и дете. От друга страна нападките се насочват и срещу по – младата половинка, защото има достатъчно млади хора, които да заменят застаряващата особа.

И ако връзката между по – възрастен мъж и по – млада жена се приема някак по – нормално у нас, то не така стоят нещата, когато става въпрос за дама, чийто придружител е с 10 – 20 години по – млад от нея.

Любовта с по – млад мъж или женаОбикновено познатите и колежките на тази жена често обсъждат и критикуват държанието й, нерядко се присмиват зад гърба й. Дали обаче тази жена е повод за присмех или по - скоро за... завист?

Докато при мъжете на нейната възраст вече се усещат първите симптоми на старостта като умора, най – различни болежки, нейният по – млад партньор е в разцвета на силите си. Чудесен събеседник, в постоянно весело настроение и с желание за живот, той прави дните й осмислени и вълшебни... докато нейните връстници по цял ден мърморят, недоволстват от живота си, най – често ненавиждат половинките си или в другия случай са разведени, но нямат смелост да започнат нова връзка.

Дали не е време да захвърлим старото и закостеняло мислене, че връзката с по – млад партньор е нещо неприемливо? В крайна сметка хората са свободни същества и могат да правят с живота си, каквото поискат. Такива двойки не пречат с нищо на околните, а ако случайно попаднете в компанията им със сигурност ще установите, че могат да бъдат доста по – забавни, отколкото повечето ви скучни познати.

И в крайна сметка: Кой бихте съжалили вие – този, който се прибира с вяло настроение вкъщи при застаряващата си половинка/или празния си дом/ или този, който знае, че му предстои да се види със своя млад партньор, за да прекара още една незабравима нощ?

http://beauty.fashion.bg

 


Сходни връзки

Любовта с по – млад мъж или жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди