изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:00 EEST
Как да изглеждате по-добре гола пред него    
Любопитно Не бързайте да гасите лампата, а го възбудете още повече като го оставите да се полюбува на красивото ви голо тяло. Сигурно като всеки нормален човек и вие си имате физически недостатъци – ето как да ги прикриете:



Копринена кожа
Всяка красива жена се е постарала, за да изглежда така. Погрижете се кожата ви да е мека като редовно я  ексфолирате и безупречно я обезкосмявате.

Бюст
Ако гърдите ви са малки, не означава, че трябва да ги криете съвсем като стоите прегърбена, направете усилие и се изпъчете. Визуално така ще изглеждат по-големи, а той ще усети вашето самочувствие. Ако гърдите ви са големи – зарадвайте го, покажете какво имате и макар че ги е виждал много пъти, пак ще се загледа в тях.

Светлина
Свещите са романтични и освен това прикриват някои несъвършенства. Защо да не ги използвате по-често, уж за по-секси атмосфера?

Разширени вени и петна
Фон дьо тенът не е само за лицето, има и за тялото. Потърсете в козметичните магазини и нанесете преди голямата вечер.

Педикюр
Ако поддържате педикюра си, може би за него това е даденост, но ако не го правите – той веднага ще забележи и няма да му хареса. Никой не харесва неподдържани жени. Продължавайте да се лакирате редовно и през зимата. Така краката ви ще изглеждат още по-добре върху раменете му.

Тен
Бронзовият загар е чудесен камуфлаж за целулита. Солариум, лосион за тен или пък почивка на някои топъл остров през зимата – вие си изберете, но се грижете за добрия си тен.

Всички тези идеи ще ви помогнат първо да изглеждате по-добре пред себе си. Това несъмнено ще ви накара да се държите по-самоуверено и сексът определено ще е доста по-добър. А току виж вземете и получите и бонус за усилията си – оргазъм!

http://www.az-jenata.bg

Amanda Cerny 41ТЕ ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ И БЕЗ ДРЕХИ

 


Сходни връзки

Как да изглеждате по-добре гола пред него | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди