изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:18 EET
АТРАКТИВНА СКИ ВАКАНЦИЯ У НАС И В ШВЕЙЦАРИЯ ПРЕДЛАГА АЛБЕНА    
ТуризъмБългарите могат да си позволят зимна ваканция срещу 41 лева в Боровец и за 75 chf в Алпите

 

Атрактивни цени за зимни почивки у нас и в швейцарския курорт Анзер обявиха от «Албена» АД. Резервации могат да се направят чрез сайтовете на дружеството www.аlbena.bg и на хотел „Де Маск” - www.hoteldesmasques.com, както и директно в туристическите бюра на Албена в цялата страна, информират от пресцентъра на дружеството.  Цените на зимната ваканция в Швейцарските Алпи започват от 75 CHF на човек, като в цената е включена нощувка със закуска. 439 CHF е офертата Ski & Wellness с включени 4 нощувки в двойна стая, Half board (полупансион), 4-дневна ски карта, 4 посещения на Anzere Spa & Wellness center. Семействата с деца получават и множество бонуси. Дете до 6 ненавършени години се настанява безплатно в двойна стая с двама родители. Дете между 6 и 16 ненавършени години, настанено в стаята на родителите си, заплаща 50% от цената на легло в двойна стая. Дете над 16 години или 3-ти възрастен в двойна стая заплаща 70% от цената за възрастен. При настаняване на един възрастен с едно дете над 6 години се заплаща цената за двойна стая. Гостите на „Де Маск” имат възможност да отседнат и в апартамент. Желаещите да посрещнат новата година в Швейцарските Алпи могат да се възползват от новогодишни оферти, които започват от 200 CHF за нощувка в двойна стая и закуска, както и с включена празнична вечеря.  

Ваканцията в Анзер дава възможност да се карат ски рамо до рамо със световния елит в този спорт, който редовно отсяда в местните луксозни вили за почивка със семействата и приятелите си. В близост, за желаещите да се разхождат, са градовете Монтрьо, Женева, както и Венеция. Често българите отскачат за шопинг и до световната столица на модата – Милано, която също се намира близо до Анзер. Само на 15 км от швейцарското градче е и известният планински курорт Кранс Монтана. От Анзер се разкрива уникална гледка към 12 върха с височина над 4 000 метра. Ски пистите се спускат от 2 050 метра, и са с дължина до 52 километра. Мястото е особено популярно с термалните си бани, които се препоръчват за хора с костно-ставни проблеми. В тях човек може да се къпе при 35-40 градуса, докато над него вали сняг. Сградите са изградени от дърво, използват се основно възобновяеми енергийни източници.

 

s44-2   s44-1

 

Мястото е предпочитано както за семейни почивки, така и е търсено от млади хора, които отиват да карат ски и сноуборд или да се наслаждават на прекрасната природа.

От Албена обявиха оферти от 41 лева за хотелите си в Боровец. В зимния ни курортен център българите могат да се възползват и от атрактивни тридневни коледни пакети от 177 лева и новогодишни пакети за 295 лева. НДТ

 


Сходни връзки

АТРАКТИВНА СКИ ВАКАНЦИЯ У НАС И В ШВЕЙЦАРИЯ ПРЕДЛАГА АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди