изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:30 EEST
Жените се възбуждат за 3 минути, мъжете - за 3 секунди    
Любопитно  Доказано е, че на жените им трябват минимум 3 минути да се възбудят, докато при мъжете това става за 3 секунди.  Според А. Амелин половият акт у жената преминава през 3 фази.   Фазата на възбуждане се обуславя от проявена взаимна близост, изпълнена с много нежност и внимание.

Тя се съпровожда от силно овлажняване на влагалището, като при по-младите жени то е по-оскъдно и се засилва във възрастта между 30 и 40 г.
  
  Едновременно с това настъпва набъбване на ***а (специфичния ерогенен орган у жената), както и постепенно разширение на вътрешните две трети от влагалището с повдигане на шийката на матката.
  
  През време на фазата на възбуждането настъпва набъбване на зърната на гърдите, а в края на фазата се получава прогресиращо кръвонапълване на външната трета на влагалището, вoдeщо до стесняването му при входа.
  
  Фазата на възбуждане е много по-дълга при жената, отколкото при мъжа. Много психически фактори могат да я съкратят или удължат. Доказано е, че на жените им трябват минимум 3 минути да се възбудят, докато при мъжете това става за 3 секунди.
  
  Втората фаза се свързва с нервно-мускулно разтоварване. Женският оргазъм не идва едновременно с мъжкия, а настъпва често след него. Реакциите на оргазъм при жената са значително по-разнообразни, отколкото тези при мъжа. Някои жени изпитват няколко оргазма без забележим междинен рефрактерен период.
  
  Женският оргазъм се проявява физиологично с настъпването на неколкократни контракции на влагалищната мускулатура (четири до осем контракции). Те често се придружават от контракции на външния мускулен пръстен на правото черво, контракции на матката, ускорено дишане, сърцебиене и повишаване на кръвното налягане.
  
  След 1-2 минути ***ът възвръща нормалното си състояние. Важна роля за пълноценното изживяване на оргазма играят неща като взаимната любов, възрастта, продължителността на връзката, способността за изява на нежност и т.н.
  
  Жени, които получават няколко оргазма през време на половия акт, не трябва да смятат това явление за нередно. Но едновременно с това неколкократното получаване на оргазъм по време на полов акт се cpeщa сравнително по-рядко и не е задължително за всички жени за всеки полов акт.
  
  От направените изследвания чрез термография на половите органи учените разграничават три типа на оргазъм – ***ен, вагинален и маточен. От психологична гледна точка женският организъм е много по-лесно уязвим, отколкото мъжкият, поради своята индивидуална проблемност.
  
  Фаза на успокоение е третият и последен етап на сексуална възбуда при жената. Преживяната интимност завършва с отпускане, с добро настроение и желание за сън.  http://erotic.erogance.eu

Топ 10 еротични женски фантазии

Мария най се кефи да я ... пред камера

Сексуалните тайни на жените според зодията

Елена Станулова правила френска любов в киносалон

Мариана Попова: Обичам френската любов!

Жените обожават да четат книги за секс

От какво се възбуждат жените?

Жените правели секс от скука

Жените могат да полудеят от липса на секс

Дами, събличайте се в името на дълголетието!

Николета Лозанова: В жегата секс само на балкона

Не си поставяйте цели в секса

Сексът и джогингът влошават здравето?

10 правила за успешна връзка

Пътеводител на плътските наслади

Всеки пети с нова партньорка поне веднъж седмично

 


Сходни връзки

Жените се възбуждат за 3 минути, мъжете - за 3 секунди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди