изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:36 EET
Женска секс мафия изнасилва зимбабвийци    
Любопитно

 Женска секс мафия изнасилва масово мъже в Зимбабве, за да им събира семенната течност, съобщи Би Би Си, позовавайки се на местната полиция.



“Отне ни цяла година, преди да направим първите арести, защото звучеше твърде невероятно жени да насилват сексуално представители на силния пол”, заяви полицейският говорител Андрю Фири. Оплакванията непрекъснато зачестявали, и то не само от столицата Хараре, а от цялата страна.

Засега са арестувани само три заподозрени изнасилвачки, на които предстои да се изправят пред съд. Обвиненията срещу тях са за непристойно физическо насилие с утежняващи вината обстоятелства, тъй като в законите на Зимбабве не съществува определение за изнасилване на мъж от жена.

Една от жертвите на престъпната тройка разказа пред Би Би Си как точно е пострадал. “Качиха ме на стоп в колата си, едната ми лисна чаша вода в лицето, а през това време другите две ме инжектираха с нещо”, твърди мъжът, който не иска да му се споменава името.

Не е известно точно каква субстанция е имало в спринцовката, но той моментално се възбудил и получил непреодолимо желание да прави секс. Нападателките се възползвали от това му състояние и всяка от тях го изнасилила по няколко пъти, като при всеки акт слагали нов кондом.

След като задоволили нагона си, трите жени прибрали кондомите със семенна течност, захвърлили мъжа чисто гол в крайпътните храсти и отпрашили в неизвестна посока.

Когато полицията ги спипала месец по-късно в град Гуеру, на 275 км югозападно от Хараре, в колата им били открити близо 100 кондома със семенна течност. Жените заявили, че са проститутки и че от много работа нямали време веднага да изхвърлят кондомите. Но това не ги отървало от ареста.

“Работим по няколко версии за причините за масовите изнасилвания на мъже в цялата страна, смятаме, че семенната течност се използва за специални религиозни ритуали”, каза полицаят Фири.

Културният експерт Клод Марарикей обясни, че някои местни шамани баели върху сперма за успешен бизнес. “Знае се, че според поверията така човек може да стане много богат, но никой учен не е запознат в детайли с тези магически ритуали от страх, че няма да остане жив след проучванията”, каза той.

Полицията няма точна статистика за броя на изнасилванията, но е регистрирала няколко опита за самоубийство от пострадали, които не могли да се примирят със “загубата на мъжественост”. Много от изнасилените били изоставени от съпругите, които не вярвали на разказите им. http://www.trud.bg

Сексът и... политиката

Не правете това у дома

Вашите дванадесет мъже

Новите секс правила

Определиха най-отблъскващите жестове в секса

Правехме секс на стълбите в дома му

 


Сходни връзки

Женска секс мафия изнасилва зимбабвийци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди