изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:35 EET
По гърдите им ще ги познаете /18+/    
Любопитно Мъжете се впечатляват от гледката на женските прелести, но малцина знаят, че формата на женските гърди определя и характера на нежната особа


  Още през XVIII век в Испания женските прелести и характера на дамите били изследвани подобаващо и гадаенето по формата на женските гърди се превърнало дори в наука, наречена стерномантия, като най-разпространено е оприличаването им с плодове.
  Женските гърди разкриват характера на дамите много по-точно, отколкото знаците на зодиака, твърдят посветените в тази наука.
  
  Гърди с форма на кайсия издават общителен нрав. За компания без ангажименти те са най-подходящи, но не може да се очаква инициатива или желание за интимност.
  Подобни на ябълки гърди имат жените, в чиито мисли първо е семейството. Идеални съпруги, те са готови да се посветят изцяло на своите мъже и да им доставят удоволствие, но някои от тях са фригидни.
  
  Жените с гърди като круши са винаги готови да завихрят страхотен секс. Неприятното за мъжете е, че със същата енергичност завихрят и скандал.
  
  Дамите с триъгълен бюст, като на козичка, са изключително темпераментни и сексуално разкрепостени. Такива жени не са за един мъж, обикновено от тях стават велики актриси или куртизанки.
  Гърди като лимон имат жените с лек и приятен характер. Такива дами предпочитат домашния уют. Мъжете им получават разнообразие в секса, стига да се сетят за подарък.
  
  Жените с портокалови форми не са любителки на секса. За тях това е биология, а не върховно преживяване.
  
  Кръгли като грейпфрути гърди са привлекателна гледка с еротичен заряд, но повечето носителки на такива форми са доста свенливи и резервирани.
  
  За семейство са жените, с гърди като пъпеш. Жизнени, весели и винаги оптимистични, те се отдават напълно и на домакинството и в секса. http://erotic.erogance.eu

 Jill Artemis Asteriadi Crista Nicole Cassandra Lynn Holly Halston

 


Сходни връзки

По гърдите им ще ги познаете /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди