изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:47 EEST
ДРАКОНЪТ ПРЕДВЕЩАВА ПОБЕДА ПРЕЗ 2012 ГОДИНА    
Хороскоп В годината на огненото животно най-добре ще бъде да не се шегувате със съдбата, да не рискувате и задължително да обмисляте своите действия. 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024 - Символът на всички тези години е Драконът. Той е огнено животно, своеволно, но много необикновено. Точно такава ще бъде и годината, когато символ ще бъде именно Драконът - по източния календар.


 

Огнените знаци винаги са агресивни и не търпят унижение и насмешка. В годината на Дракона най-добре ще бъде да не се шегувате със съдбата, да не рискувате и задължително да обмисляте своите действия. От друга страна, Драконът е щастлив символ - според източните поверия. Смята се, че хората, родени през тези години, ще се радват на успехи. Поради тази причина годината на Дракона ще даде шанс на всички, не форсирайте нещата, защото успехът ви е гарантиран. Много неща могат да се случат в годината на Дракона - и добро, и лошо. Тази година е непредсказуема, което е донякъде плашещо, но ако вярваме в своите сили, успехът ни ще е факт. Възможно е през тази година да откриете своя партньор в живота, да завържете стойностни отношения с приятели, да укрепите семейния си живот. Годината на Дракона помага да се случат тези неща. През 2012 година има голяма вероятност да осъзнаете себе си и да се изкачите по кариерната стълба. Това ще важи особено силно за творческите професии. Всички ваши таланти задължително ще се разкрият през тази година и ще бъдат забелязани. Важно е да се отнасяте с внимание към хората около вас и да не си играете със съдбата през годината на Дракона.

А ето какво може да очаква и всеки от представителите на дванадесетте зодиакални знака през настъпващата година:

 

ОВЕН - Овните, които са се потрудили през 2011 година, през следващата  ще получат заслужени награди и премии, ще се ползват с авторитета си и ще оберат постигната реколта. В същото време обаче не трябва да се оставяте на постигнатото, тъй като ви предстои да направи още повече. Не забравяйте, че много от вашите заслуги са обвързани с хората, които ви заобикалят. И в бъдеще ще можете да разчитате на подкрепата и инвестициите на своите приятели, роднини и познати, ако - разбира се, не си припишете всички заслуги и бъдете благодарни. През 2012 година на Овните им предстои да продължат започнатото през 2011 година, но това не означава, че пред тях няма да се открият нови перспективи. Ако по някаква причина не сте удовлетворени от своята работа, смело се заемете с нови проекти. В сърдечните дела на Овните им предстои да преоценят своите отношения с партньора, тъй като по някакви причина техните приоритети се променят. Вие вече няма да сте този, който бяхте през изминалата година. Ще се появят нови цели и обвързаности. През лятото ви чака курортен роман. Това се отнася за свободните Овни. А колкото до семейсните, за да съхраните отношенията, увеличете благосъстоянието на семейството или пък се снабдете с нов член на семейството. За да постигнете успехи в кариерата, е препоръчително да усвоите нови технологии. Следете ги внимателно! През есента подберете момента, в който да посочите на шефа си постиженията си. Премиите инвестирайте в нещо сносно. През 2012 година Овните могат да станат жертва на заболявания, свързани с белите дробове или пък слънчево изгаряне на плажа. Затова внимавайте с ниските и прекалено високите температури. Научете се да бъдете гъвкави и лоялни, вслушвайте се в мнението на другите. Така 2012 година за вас ще бъде лека, приятна и много плодотворна.

 

ТЕЛЕЦ - На Телците през 2012 година им предстои да дооправят делата, които за започнали през 2011 година. Ако сте се отпуснали и сте решили, че отложените задачи не могат да бъдат свършени докрай, то в началото на годината на Дракона ще бъдете поставени пред изискването да ги приключите бързо! Ако реално не сте имали възможност да свършите започнатото, то Драконът ще ви даде възможност, та дори ще ви "подскаже" как да извлечете максимален резултат. На някои Телци ще им се наложи да сменят обстановката или работата, възможни са продължителни командировки. Отначало не се съпротивлявайте на новите обстоятелства и се настройте, че всичко ще ви се получи през 2012 година. Свободните Телци през 2012-а ще завържат служебен роман и това ще бъде добър ход - с помощта на партньора си ще разрешите любовните си проблеми и финансовите дела. За семейните Телци е важно да знаят, че техните партньори ги поддържат и одобряват постъпките им. Не е изключено, поради някаква причина, да се усъмните в лоялността на партньора си. Но нека докаже, че е достоен за вашата любов и доверие! В деловата сфера всичко ще върви добре, освен ако от инат не се конфронтирате с ръководството или бизнес партньори. Бъдете хитри, с директен конфликт няма да постигнете много. И не се отказвайте от нови начинания, дори ако се съмнявате, че са във вашата компетенция. Вашите слаби места ще са гръбначният стълб и шията. Правете внимателно упражнения, не натоварвайте много гърба. Посещавайте фитнес залата. 2012 година за вас означава действие. Забравете за прословутия мързел и ще постигнете ценни резултати.

 

БЛИЗНАЦИ - За Близнаците 2012 година е доста благоприятна. Те ще импонират на покровителя на годината. Драконът по душа е артистичен и многолик, поради тази причина той не веднъж ще награди Близнаците. Не бива обаче да разчитате само на неговата мощ. Вие и сами можете много. Само не бъдете дребнави, от вашата щедрост зависи скоростта, с която ще постигате целите си, независимо в личен или бизнес план. Не е изключено да се наложи да дадете нещо, но ще получите много в замяна. През втората половина на годината Близнаците ги чака интересно предложение, което ще им позволи да се самореализират. На свободните Близнаци 2012 година ще донесе признание и поклон. Те ще бъдат напълно удовлетворени в своите амбиции. Основното - по-често се появявайте пред публика и не крийте възможностите си. Семейните Близнаци ще поискат да се почувстват свободни и "необвързани". Ако някой от тях реши да устрои втори меден месец с партньора си, то други ще се решат на любовна връзка. Придвижването ви по служебната стълба през тази година ще зависи от това колко сте убедителни пред ръководството. Покажете своята уникалност и незаменимост. Използвайте артистизма си. През 2012 година Близнаците трябва да обърнат внимание на нервната си система. Бързата смяна на събитията се отразява неприятно върху тях. Не позволявайте на депресията да ви победи. Помислете си - досега поради каква причина са ви връхлитали проблеми, постарайте се да избегнете повтаряне на грешки.

 

РАК - На Раците през 2012 година ще им се наложи да се доказват. Те трябва дори агресивно да покажат, че имат право на място под слънцето. Поради тази причина оставете настрана своята инфантилност до настъпването на по-добри времена. Не се спирайте да използвате "забранено оръжие".  В годината на Дракона ви предстои да се откажете от обичайния си начин на живот, да направите усилие над себе си и да се втурнете напред. През 2012 година не се заседявайте у дома, не бягайте от конфликтите и интригите, както от поканите и предложенията. През тази година ще ви се удаде възможност значително да подобрите материалното си положение, като ще влагате пари в себе си сега, но и за в бъдеще. Огромно значение за Раците ще имат новите познанства, те ще се окажат полезни както в делова, така и в лична сфера. Обновявайте гардероба си, купете си ярки и ефектни вещи и излизайте по-често на светло! Свободните Раци през 2012 година ще бъдат заети с търсенето на "принца на бял кон" или пък на "принцесата". Завишените критерии към партньора ще ви оставят дълго сами, затова подходете адекватно и се възползвайте от шансовете си. Семейните Раци не бива да очакват от партньора си нещо изключително, така само ще го обвинявате в невярност. Постепенно всичко ще се нареди.
В кариерата на Раците ще им дойде на помощ прагматизмът, ако не е песимистичен, разбира се. Ако грамотно подготвите почвата преди сложен разговор с началството, ще завоювате повишение! Приемете като правило през годината на Дракона да удивявате и радвате ръководството и колегите. Избягвайте екзотичната храна. Не дръжте всички яйца в една кошница. Потърсете съвет от професионалисти. Повече се изявявайте пред публика.

 

ЛЪВ - Драконът ще донесе поредната победа - над себе си, над обстоятелствата, над неразрешимите проблеми и финансовата нестабилност. Въобще, Лъвовете и Драконите си дружат прекрасно и сътрудничат, тъй като притежават едни и същи качества. Поради това 2012 година е годината на Лъва. Във всичко и навсякъде ще получите това, което искате и заслужавате. Очаква ви признание от хората около вас, а също призове, премии и привилегии. Периодично те ще ви напомнят, че сте забележителни. През 2012 година за Лъвовете е нецелесъобразно да се отказват от проекти, които така или иначе носят печалба. Колкото по-сложна е една задача, толкова по-добре ще се чувствате в морален и материален план. През пролетта ви чака приятна среща, която сте очаквали от дълго време. Лъвовете през 2012 година могат да сменят партньора си, ако са били с него вече много години. Драконът провокира търсенето на ярки впечатления и ако на Лъва му е скучно с партньора, той просто започва да търси нов, който да удовлетворява потребностите му. И все пак, постарайте се да не взимате прибързани решения. Ако партньорът ви не може да ви развлече, вземете инициативата в свои ръце и разнообразете отношенията си сами. Нямате равни в това!  Колкото повече се трудите през 2012 година, толкова повече ще постигнете. Вашата енергия трябва да е насочена към съзидание, не се отвличайте в разясняване на отношенията с хора или въобще по теми, които прелитат около вас просто така. Поставете си цел, осъществяването й е по-близо, отколкото предполагате. Ако мечтаете за нещо в деловата сфера, ще го постигнете. На риск е изложено сърцето. Изобилието от емоции, гневът на Дракона и вълнението по повод и без повод може да провокират аритмия или стенокардия. Владейте самолюбието си, не чакайте някой да си спомни за заслугите ви. Напомняйте ги сами и ще получите повече, отколкото сте дали.

 

ДЕВА - Девите през 2012 година ги очакват промени във всички области. Като цяло те ще носят позитивен характер. Само не се дърпайте от промените, не се старайте да запазвате познатата за вас обстановка. Колкото по-инертни сте, толкова поводи за съжаление ще създаде годината на Дракона. Вървете смело към щастието и благополучието. 2012 година е период на закрепване на постигнатите по-рано успехи и получаването на нови блага. Възможно е да си помислите, че от добро добро няма да видите. И ще направите грешка. Вие сте напълно в състоянието, в което оставате себе си. А това е много ценно, развивайте се и в друго направление. Девите през 2012 година ще могат да сменят всичко - любимия, мястото на живеене, работата, имиджа. И всички промени ще ви бъдат от полза, само трябва да се вслушвате в истинските си нужди.
2012 година ще донесе на Девите много ново и интересно. Те може да се влюбят, да загубят образно казано главата си, да направят неща, за които не са подозирали, че са способни. Семейният статус няма да ги спре.
За този знак през годината на Дракона е голяма вероятността от разводи и разлъки, но сами няма да останат, тъй като инициатори на раздялата ще бъдат самите те. Причината - възникване на нови чувства. Само се постарайте, Деви, да действате не по емоции. Внезапните чувства връхлитат и отлитат. В кариерно отношение за Девите се очертава интересна тендеция. Всичко, от което са се оплаквали през 2011 година, ще отиде в историята. Може да се избавите от досадното вече ръководство, тъй като е напълно вероятно да ви предложат нова длъжност, в друга фирма, където ще се окажете на истинското си място. На Девите през 2012 година е им противопоказно бързото хранене, тъй като съществува риск за стомаха им. Постарайте се вашият външен вид да съответства на вътрешните ви стремежи. Ако трябва да се променяте радикално, направете го, така ще успеете в делата.

 

ВЕЗНИ - За Везните 2012 година ще донесе чувство на удовлетворение и спокойствие, макар поводи за вълнение да има много. Ако се договорите сами със себе си - кой е важният път, по който трябва да вървите, ще успеете на отреагирате на всичко, случващо се през годината на Дракона. Ако тръгнете да правите компромис със собственото си Аз по несъществени въпроси, ще претърпите загуби. Везните през 2012 година може да заложат на ината. Той ще ги отведе до успеха. Ако ви предложат да се заемете с нещо, с което досега не сте се занимавали, приемете. За свободните Везни има отличен шанс да намерят приятел, покровител, защитник и любовник в един и същи човек. Те ще се сдобият с това, което досега им е липсвало - човек, който да решава проблемите им и да съставя бъдещите им планове. Колкото до семейните Везни, при тях, напротив, не трябва да се дават много-много права за управление на партньора. Взимайте решенията самостоятелно, иначе ще приемете второстепенна роля в семейството. Ще имате отличен шанс да докажете на света, че от вашето мнение зависят много неща. Под влиянието на Дракона Везните ще подобрят авторитета си, тъй като ще започнат да отстояват мнението си по въпроси, по които обикновено са замълчавали и са приемали чуждното решение. Не се бойте да спорите с шефа, ако смятате, че сте прави. Вашето предложение може да излезе най-разумното. Обоснованата ви смелост ще ви помогне да се издигнете в работата. Избягвайте преумората - физическата и емоционалната. Постарайте се да планирате така делата си, че задължително да ви остава време за отпускане. Наблюдавайте хората около вас, техните слабости могат да се превърнат във ваше оръжие в борбата за място под слънцето.

 

СКОРПИОН - Скорпионите през 2012 година ще постигнат успех на всяко поприще. Но постиженията не бива да ги карат да се отпускат. Честният Дракон не прощава такова поведение. Ваш помощник ще бъде ясният план на действие. Колкото по-ярко си представяте докъде може да доведе една ваша постъпка, толкова по-продуктивен ще е резултатът. През септември-октомври Скорпионите ги очаква изпитание - ще трябва да приемат помощта на човек, с когото в момента не се намират в добри отношения или когото не приемат насериозно. Забравете гордостта, помощта наистина ще бъде нужна. За свободните Скорпиони 2012 година ще бъде период на сексуални приключения. У всички около тях ще предизвикват въжделения и помисли "струва си дори и за кратко". Ще ви се удаде възможност да избирате между различни поклонници. Колкото до семейните Скорпиони, ако те ценят своя семеен живот, трябва да се постараят да не поглеждат встрани. Рискуват крах на брака си. На работа на Скорпионите постоянно няма да им стига времето, но не защото се справят лошо със задълженията си, а защото новите идеи ги връхлитат постоянно. Ще можете да покажете най-добрата си страна. Работата и креативността ви ще бъдат оценени. Имате запас от тайни резерви, използвайте ги! Скорпионите през 2012 година ще се чувстват великолепно, съществува само опасност от травма, свързана с огън. Постарайте се да държите пиротехниката надалеч. Романтични вечери на свещи също крият опасности. Вслушвайте се в интуицията си, именно благодарение на шестото си чувство ще можете да избегнете финансови и лични загуби.

 

СТРЕЛЕЦ - Стрелците през 2012 година ги очакват пътувания и многобройни срещи - както по работа, така и заради самото удоволствие. Ще успеете да организирате много добре жизненото си пространство, като прехвърлите някои задължения на другиго и така ще имате повече време за съществени за вас дейности. Не е изключено да имате работа със съда. Средата на годината ще бъде доста наситена за Стрелеца. Възможно е да ги очаква някакво пътешествие, което ще донесе успех и нови впечатления. По-късно ще се появи възможност да използвате наученото и видяното в работата или личния живот. Свободните Стрелци през 2012 година могат да открият истинската любов сред тези, които се увличат по техните интереси. Търсете партньор сред единомишленици и няма да сгрешите. Семейните Стрелци пък е възможно да издигнат отношенията със съпруга в култ и ще правят всичко, което зависи от тях, за да направят семейното огнище сплотено и здраво. Любовта с партньора ще придобие допълнителна страст. Тези от Стрелците, които активно се занимават с кариерата си, ще постигат успехи, ако се опират на своите реални възможности. Ако работите просто и тихо, без да мечтаете за нови постове и звания, годината ще премине леко и спокойно. Само се постарайте да намалите язвителността си и не се заяждайте с хора, които могат да ви навредят! На Стрелците през годината на Дракона се препоръчва да пазят черния си дроб. Драконът-гурман провокира всякакви обилни празненства и това може да се отрази лошо върху този орган. Постарайте се да държите настрана острата и мазна храна, а също така прекомерната употреба на алкохол. Не мечтайте, а действайте. Имате прекрасни идеи и сега е времето да ги въплътите в реалността. Ще ви донесат печалба.

 

КОЗИРОГ - Козирозите през 2012 година постепенно и методично ще се издигат на тези върхове, които са си набелязали през предишната година. Това се отнася и за професионалната сфера, и за личната, и за социалния статус. Те имат прекрасен шанс да успеят там, където преди това са претърпявали провал. Не очаквайте, че успехите ще ви бъдат дадени просто така, трябва да се потрудите. Впрочем, това вас никога не ви е плашело, а само стимулирало. Така 2012 година ще бъде интересна година за изживяване. Очакват ви интересни съдружия, ще можете да сключите няколко доста изгодни договори. Ако имате проблеми със собственото жилище, то през годината на Дракона всичко ще се разреши. Свободните Козирози през 2012 година ще очароват този, към когото отдавна изпитват симпатия. Ако сърцето ви обаче е все още свободно, то имате шанс да срещнете любовта на някакво събитие или пък в козметичния салон, при фризьора, или на басейна. Колкото до семейните - трябва да положите усилия, за да съхраните семейството си, тъй като разногласията с партньора може да доведат до по-големи щети. Ако мечтаете за някаква конкретна длъжност, тя ще бъде ваша. Ако сте решили да смените работата си, направете го. Само действайте решително, иначе някой друг ще заеме жадуваната от вас позиция. Драконът провокира напразни вълнения, поради това Козирозите през 2012 година може да започнат да се вглеждат в себе си за несъществуващи болести. Ако започнат да търсят прекалено силно, като нищо ще открият. Старайте се да избягвате това си намерение и организмът ви ще бъде здрав. Ако имате силно желание, направете всичко, за да го изпълните!

 

ВОДОЛЕЙ -  Водолеите през 2012 година ги очаква закономерно признание. На тях Драконът ще подари това, за което са мечтали и дори не са си позволявали да се размечтаят. Само не се отказвайте от това, което ви дарява Съдбата, не поглеждайте назад към печалния си опит. Дори ако през 2012 година нещо не ви се получи, това не е повод да се отказвате и да мислите, че нататък всичко ще е лошо. Няма да бъде. За вас ще си спомнят тези, които някога са ви обещали нещо. Водолеите през годината на Дракона ще поработят не само добре, но и ще си отпочинат. За да постигнат през 2012 година лично щастие, свободните Водолеи ще трябва да се насилят и да не очакват възобновяване на отношения, които отдавна са изчерпани. Не поглеждайте назад, любовта ви чака зад близкия ъгъл. Семейните Водолеи ще изобретят свой начин да заздравят брака си. Възможно е да въвлекат партньора в семейния бизнес или пък да измислят нещо друго за правене, което ще даде като резултат повече време, прекарано заедно. Кариерата ви набира скорост и 2012 година ще се превърне в стартова позиция, след която трудно ще бъдете спрени. Ако не бъдете инертни, ако не се задоволявате с постигнатото, през тази година ще заложите основата, кариерна и материална, за един доста продължителен жизнен период. Под риск през годината на Дракона при Водолея са краката. Не се увличайте по фитнеса, йогата или спортното ходене. За да бъде успешна 2012 година, трябва да се избавите от проблемите, които сте натрупали в "стария шкаф". Те ви дърпат назад!

 

РИБИ - За Рибите 2012 година ще бъде време за разкриване на тайни. Пред тях ще се открият такива секрети, които ще им помогнат да намерят своето място в света. Те могат да бъдат както езотерични, така и философски познания. А също и банална "секретна информация", като например - какво крие шефът ви от колегите ви.
Ще съумеете да използвате получената информация добре. И дори няма да бъде шантаж в пълния смисъл на думата, а по-скоро намек и недомлъвка. Като резултат ще получите по-добри позиции в работата. През 2012 година на Рибите им предстои още да разберат, че колкото повече скромничат, толкова по-малко получават. Научете се да искате за услугите си толкова, колкото наистина струват. Само тогава през втората половина на годината ще успеете да сключите най-изгодната за живота си сделка. Малко трябва да направите през 2012 година, свободни Риби. Просто не пречете на близките около вас хора да ви обичат. Не си задавайте въпроси от рода на - а защо ме обича, а достоен/йна ли е? и т.н. Срещата със спътника ви в живота може да се случи на някое тържествено събитие или в близкото кафене, от което често купувате освежаващи напитки. Колкото до семейните Риби - препоръчва се да осведомявате половинката си по-отраничко за грандиозните си планове. Тогава тя не само ще привикне към неизбежното - ремонт, бизнес, бременност, но и ще стане ваш първи помощник. През 2012 година на Рибите им предстои да поемат още задължения, за да не изгубят постигнатото до момента. Възможно е да ви предложат нов ангажимент в работата, за който няма да ви плащат допълнително, но това не трябва да ви отказва. Ще ви помогне в бъдеще. Тъй като Драконът е неслабо "възбуждащо средство", допълнителни допинги от рода на голямо количество кафе, енергийни напитки и други стимуланти през 2012 година не са препоръчителни. Ще навредите на нервната си система. Мислете повече за собствените си интереси. Грижата за чуждите, разбира се, не е нещо лошо, но само така ще ръководите собствения си живот.

 

По материали от Интернет

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 

 

 


Сходни връзки

ДРАКОНЪТ ПРЕДВЕЩАВА ПОБЕДА ПРЕЗ 2012 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди