изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:05 EET
Кои са ерогенните зони на жената    
Здраве Всички знаем кои са частите на женското тялото, които най-много би искал да изследва един мъж, но има и други освен вагината, гърдите и дупето. Може би най-много нервни окончания има в тези области, но жената има сензори за удоволствие и на други, често пренебрегвани места на тялото. Комбинацията от докосването на тези зони по време на любовната игра и секса или просто за доставяне на малко удоволствие след тежкия работен ден, определено ще ви донесат точки в актива.

  
  Косата

  Блестящия и вид не е единствената причина жените да ходят често при техния фризьор. Процесът на миене, подстригване, оцветяване и пр. може да бъде занимание което да натоварва доста. Прекарвайки своите ръце през нейната коса могат да я накарат да изтръпва.
  
  Нейният Врат
  След като тръгнахме от горе на долу, ред е на нейния врат. Минавайки от там оставете няколко нежни целувки. В древна Япония, вратът на жената е приеман за много привлекателен от мнозинството мъже. Той е бил едно от малкото необлечени места. В днешни дни вратът често бива пренебрегван заради други части от тялото които акцентират повече с външния си вид, въпреки това никога не подценявайте ефекта от целувките върху тази зона и раменете.
  
  Ключицата
  Добре откроената ключица, може да придаде на една жена много сексапил. Защо не покажете вашето впечатление като обърнете внимание с целувки и докосвания на тази част от тялото и.
  
  Зад коленете
  Това е област за която повечето мъже никога не се досещат, място което в действителност е доста чувствително. Нежно дискретно погалване на областта зад коляното е много възможно да я заинтригува и предразположи.
  
  Дланите
  Хората често използват ръцете си за да удовлетворяват техните партньори, но рядко се замислят върху възможността за удовлетворение, която крие стимулирането на ръцете. Женската длан е малка и не забележима зона върху която може да се фокусирате дори и на публично място без това да привлича внимание. Плъзгайки пръст по нейната длан може предизвикате нежни трептения , това от своя страна ще ви накара да изглеждате чувствителни и внимателни.
  
  Възглавничките на ушите /Earlobes/
  Може да ги докосвате, целувате дори леко да ги захапвате. Тези деликатни, меки възглавнички намиращи се в долната част на ушите са силно чувствителни и усещането на мъжки устни върху тях носи много наслада у жените.
  
  Крака
  Краката също са зона чиято стимулация носи наслада на жената. Особено ако нейната работа изисква цял ден да бъде изправена на тях. Отпускащия масаж е задължителен. Не забравяйте пръстите, глезените и стените на нейните ходила. Някои жени изпитват наслада от засмукването на пръстите им, но други намират това за отвратително, така че ако решите да го правите, добра идея е първо да я попитате.
  
  Вътрешната страна на бедрата
  Докосвайки нейните бедра от вътрешната страна със сигурност ще предизвика приятно усещане. Използвайки ръцете за да галите и устните за да целувате вътрешната страна на бедрата, доближавайте зоната за нейното крайно удоволствие но се изтегляйте малко преди да я достигнете.
  
  Всеки сантиметър от нейното тяло е покрит с нервни окончания, които могат да бъдат стимулирани, но това не значи, че няма места които предизвикват неприятно усещане. Някои жени не понасят лицата им да бъдат докосвани, други изпитват гъдел при нежно докосване на дланите. Когато изследвате, вие ще се научавате кое докосване има най-добър ефект и кое трябва да избягвате. http://erotic.erogance.eu

Семеен секс – мисията възможна

Къде и как да го докосвате в любовната игра

Тантра – секс техника за върховна наслада

Как да свалиш жена според зодията й?

Жестовете, които издават, че жената иска нещо повече от обикновени ласки

Атлас на мъжките ерогенни зони

Брадичката е най-ерогенната зона за мъжете

Идеалната жена припада след оргазъм

Пътеводител за женските ерогенни зони

Сексът, жените и липсващото "О"

 


Сходни връзки

Кои са ерогенните зони на жената | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди