изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:00 EEST
Повелите на фъншуй    
КоледаЗа да ви върви по празниците, а и след тях, елхата трябва да е поставена на правилното място. Всичко зависи от това какво искате през новата година. Ако желаете да срещнете любовта си или да възстановите тази, която е погълната от рутината, поставете елхата в най-дясната част на помещението, ако го гледате от отворената му врата. Любовната елха трябва да бъде украсена с блестящи кристали, сърца и играчки по двойки. Наблегнете на розовото и червеното.

За финансово благополучие поставете елхата в левия ъгъл на стаята. Украсете я със сребърни и златни топки, както и с шоколадови монетки в златни опаковки. Финансов успех ще ви донесе и елха, на която е закрепена поне една банкнота.

Ако искате да се издигнете в кариерата, дръвчето трябва да се намира точно срещу вратата. При сериозен бизнес елхата трябва да е украсена стилно, но сдържано, при креативна работа - помпозно.

Ако голямото ви желание е семейството ви да се увеличи с още един член, елхата трябва да се намира вдясно при вратата. Коледното дърво се украсява с детски играчки и вкусни сладки, за да се увеличи шансът за зачеване.

В левия ъгъл до вратата се поставя елха, ако искате да акцентирате през новата година върху приятелството. Закачете върху нея само играчки, подарени от ваши приятели.

Но най-ефективният начин е да сложите елхата в средата на стаята, за да активизирате всичко накуп. Ако интериорът не го позволява, сплетете венче от борови клонки и го поставете в нужния ви ъгъл или в средата на помещението.

За да продължи магията да действа и когато елхата я няма, заменете я с голямо и силно растение и го украсете с някой от коледните аксесоари. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Повелите на фъншуй | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди