изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:44 EET
Порно със Снежанки №1 в нета    
Любопитно Порно със Снежанки е най-търсеното за празниците, сочи класация на „Гугъл трендс\". Преди Коледа се появиха няколко тематични секс филма, които са №1 в мрежата. От тях най-тьрсени са палавите изпълнения на 17-годишната блондинка Къртни Стодън. Тя е наречена най-младата развратница на Америка. Нейните изпълнения обаче са в лек вариант, без онагледяване на анатомични подробности.


Коледата е причина за развихряне на фантазиите на продуцентите на порно, които дори от най-светлите детски приказки правят хард секс. Сюжетът на анимационната класика на Уолт Дисни за Снежанка и седемте джуджета за пореден път е направен на порно филм. Сега той не е рисуван, а е с актьори. В него злата мащеха и Снежанка са непоправими нимфоманки и се надпреварват коя ще прави секс с повече партньори.
 
Katie Price - Santa Baby 1

„Спермата е повече от снега\", гласи рекламата на филма. След като свършват мъжете, мащехата на Снежанка прави и лесбо изпълнения с придворни дами. Снежанка пък се самозадоволява с дръжката на метлата. Накрая тя в съня си прави мощен секс с принца, който преди това е оправил и преоблечената като вещица мащеха. В друг филм Снежанките са няколко и правят секс освен помежду си и с всичко срещнато по пътя, а в промеждутъците пускат реплики от сорта: „Ау, колко е мръсен подът, трябва да го измия\". Но тъкмо се навежда да го мие, и се появява поредният надарен младеж, който пробва няколко пози със Снежанката и случайно преминаващите наблизо нейни колежки. В друг филм пък Снежанка прави секс с няколко Дядо Коледовци, а сюжетът се свежда до това да отваря вратата на поредния юнак и да пъшка колкото може.

Коледните празници са белязани и с няколко тематични гейфилма, в които зажаднял за ласки Дядо Коледа попада все на момчета. Тук звездата се нарича Майкъл Брандън, който имал традиция преди всяка Коледа да пуска по един тематичен филм. http://www.blitz.bg
 
christmas babes 2010 13 christmas babes 2010 10 christmas babes 2010 29 706

 


Сходни връзки

Порно със Снежанки №1 в нета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди