изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:34 EET
МОДЕРНИТЕ ЦВЕТОВЕ ЗА КОСАТА ПРЕЗ 2012    
 

 

Любопитно

Цветът на косата през 2012 г. варира в различни нюанси, не е модерен само един. Актуална е цяла гама различни цветове, близки до естествените. Ярките, безумни цветове вече са в миналото. Актуални са само натуралните нюанси. Един от модерните цветове през 2012 година е кестенявият.



Кестенявата коса с лек червеникав нюанс изглежда прекрасно, когато е осветена от слънцето. Черната коса, за съжаление на любителките на тъмните нюанси, не е сред най-актуалните.

Блондинките са особено актуални през 2012 година. Модерни са различни нюанси, но трябва да се откажете от светло пепелявия, ярко белия и жълтия цвят. Модерни са натуралните цветове. Използват се най-вече пшеничени и ленени нюанси на русото, както и леките рижави нюанси в русото, като процеждащ се слънчев лъч.

Шоколадовият нюанс е големият хит на 2012 година. Модерни са шоколадовите цветове в различни нюанси и с различна наситеност. На мода е не само плътното шоколадово покритие.

Актуално е смесването на руси и шоколадови кичури. Кестенявата коса изглежда прекрасно, когато в нея проблясват меки шоколадови нюанси. Шоколадовото отива на всеки тип кожа и всеки цвят очи.

Ярко рижавият цвят също е на мода през 2012 година. Естествено рижавите жени, с весели лунички по лицето, ще са много актуални през следващата година.

Кестенявата коса ще изглежда по-интересна, ако в нея проблясват тъмни рижави кичури, с които тя ще изглежда като огряна от слънцето. Блондинките могат да добавят карамелени кичури в косата си.

Какво да направите, за да не ви се наелектризира косата

Черен пипер за лъскава грива

Какво казва цветът на косата за здравето ви?

Сплетената коса е на мода тази есен

Блондинките печелят повече пари

6 неща, които мъжете забелязват веднага

Мъжете оглупяват в близост до блондинка

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

 


Сходни връзки

МОДЕРНИТЕ ЦВЕТОВЕ ЗА КОСАТА ПРЕЗ 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди