изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:37 EEST
НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В МАНИКЮРА ПРЕЗ 2012    
 

Любопитно

Време е да покажете на всички, че вие не сте фен само на красивото лице, но и на супер стилния маникюр. Новите тенденции в маникюра през 2012 г. ви зареждат със силата да разбиете всички граници и монотонност с едно голямо разнообразие от различен дизайн в маникюра.



Различните нюанси при лаковете имат силата да извайват вашите нокти. Започнете да експериментирате с любимите си нюанси, за да намерите своята цветова палитра, която отговаря на вашите нужди и предпочитания. Освен избора на нюанси, от изключително важно значение е да изберете декорации и принтове за вашите нокти. Изберете уникален дизайн за вашия маникюр, който да създава един зашеметяващ визуален ефект. Животинските щампи си остават една от най-модерните тенденции в маникюра и за 2012. Съсредоточете се и върху най-малките детайли, за да можете да изваете вашия маникюр до съвършенство. 

Започенете с оформянето на ноктите си в желаната форма, за да може след това нанесеният маникюр да бъде още по-впечатляващ. Малките точки, райетата и блестящите детайли са няколко прекрасни начина, по които можете да бъдете изключително модерни и интересни. Ако сте начинаещ в изкуството на маникюра, се придържайте към по-простите форми и дизайн. Въпреки това, ако искате да подобрите своите умения в рисуването на маникюр и желаете да преминете към следващото ниво, то вие задължително трябва да експериментирате с по-сложен дизайн и форми.

Характерът според цвета на маникюра

Мания по очната линия през 2012

Начинът, по който пушите показва вашия характер

Ноктите говорят вместо нас

Женските навици, които дразнят най-често мъжете

Идеалният женски размер - 35

Сиво и синьозелено са цветовете в маникюра за Есен 2010

Тенденции в маникюра за есен-зима 2009/2010

 


Сходни връзки

НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В МАНИКЮРА ПРЕЗ 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди