изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:56 EEST
Снежанка: Мъжете обожават ледени красавици    
Любопитно

Екипът на Az-jenata.bg потърси Снежанка за ексклузивно новогодишно интервю. Ето какво сподели приказната красавица за празниците, подаръците и женската красота.



Времената се менят, ти и Дядо Коледа също трябва да сте в крак с модата.
Да, едно време празниците бяха по-скромни и хората бяха такива. Сега всичко е различно - пищна украса, пре-пре-богата маса, всички искат по-големи и по-скъпи подаръци. Е, няма как, съобразяваме се с това. Що се отнася до модата - в моя случай залагам на ледения сексапил. То всички мъже обичат леденостудени красавици, недостъпни, които предизвикват първичното ловно чувство на мъжа да преследва, дебне и завоюва. Иначе, когато работата стане интимна, тогава може да му разтопите сърцето с ласки.

Какво ще облечеш в новогодишната вечер?
Роклята ми е секси, с много пухчета, с цепки и голямо деколте. Ще се обсипя с брокат - цялата да блестя - това е много модерно за празниците. И разбира се - под роклята ще сложа супер, мега, хитово прелъстително бельо. Истинската жена се познава по бельото.

Снежанке, ти винаги си в отлична форма, спортуваш ли нещо?
Искам всички жени да запомнят - не може цяла година да лежите и като дойдат новогодишните празници, да искате да сте във форма. Аз имам седмична гимнастическа програма - с моите джуджета тренираме кик бокс, пилатес, тае бо, йога и много танци. Понякога и Дядо Коледа се включва, но не е много активен, то и по фигурата му личи, както обича да се шегува: "Оставете ме мен, само жените пазят талия, аз пазя окръжност."
В сауната няма да ме срещнете, то се подразбира. Но много обичам леден фитнес със снежни топки и бягане по снега на бос крак.

Сподели някоя от тайните си - как поддържаш младостта и красотата си?
Тайната е в ледената терапия - хем е еко, хем е евтино, че в тая криза и от козметика се налага да пестим. Обожавам ледените масажи - с кубче лед върху лицето. После обтривам цялото си тяло със сняг - кожата ми става мека и копринено нежна.

Как ще посрещнеш Новата година? Остава ли ти време да сготвиш някой кулинарен шедьовър или разчиташ на кетъринг?
След като приключим работа и обиколим всичките заявки по домовете, по клубове и ресторанти, ще се приберем у дома. С Дядо Коледа избягваме да ходим по заведения, много ни разпознават феновете. Естествено почетното място на масата е салатата, която кръстиха преди много, много години на мое име - "Снежанка". Винаги приготвям и Снежни човеци и елхичка за предястие, но ще ви кажа, че имената на ястията вървят около думите бяло, снежно, ледено. Питиетата са предимно ледено студени като коктейл "Снежна нощ", дайкири "Ледена красота". Е, който обича да си сипе и едно греяно вино.

С Дядо Коледа пътувате навсякъде по света. Вижда ли се краят на финансовата криза?
Абе с тая криза ни плашат от 2009! Уж тогава да дойде, то се оказа, че нещо я забавило по пътя и сега идвала! Е, не знам вече. Фирмата на Дядо Коледа има двама железни счетоводили и един банков експерт - разчитаме на тях да приключим годината на печалба, защото не мога да си представя да фалираме или да съкращаваме персонал. Иначе то празниците не се плашат от кризата. С малко или много пак ще се веселим и поздравим с топла прегръдка и гореща целувка.

Пожелай нещо на нашите читателки?
Много ледено здраве - нищо да не може да го пипне, празнично щастие през цялата година, толкова много любов, колкото снежинки се сипят от небето и милиони искрени усмивки!

http://www.az-jenata.bg

Victoria 3 710 Katie Price - Santa Baby 6 2005.12.Christine Smith.26 Adele Stephens

 


Сходни връзки

Снежанка: Мъжете обожават ледени красавици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди