изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:20 EEST
Невероятни брачни рекорди    
ЛюбопитноБракът крие много изненади и е предпоставка за изключителни човешки постижения и рекорди. Трогателната история на Хербър и Зелмира Фишър от Ню Йорк обиколи света, след като стана ясно, че двойката е заедно цели 86 г. 104-годишният Хербър и 101 годишната Зелмира се венчали през 1924 г. Днес те имат обща страница в Туитър. Двамата обаче не са единствените рекордьори в любовния живот, ето и няколко необикновени рекорда:



Най-голямата разлика

През месец ноември 2006 г. 105 годишният Судар Марто от Малайзия се ожени за 22-годишната девойка Ели Рахмат. В този момент Судар е бил женен за 69-годишна жена, която с удоволствие е приела Ели в тяхната среда.

Най-голямата брачна двойка

Кейш Болтън е висока 195 см. и се омъжва за високия 213 см. Вилкоа Ван Клиф, така те стават най-високата брачна двойка в света.

Най-ниската брачна двойка

Дъглас Мейстър Бъргър де Силва е висок само 90 см. и се венчава за Клаудия Перейра Роч, по-висока от него само с два сантиметра.

Най-дългият годеж

Октавио Гилен и Адриана Мартинес се сгодили през 1902 г., когато са били на 15 години, а се оженили, когато станали на 82 г. Годежът е продължил цели 67 години.

Най-възрастните младоженци

Франсоа Фернандес и Мадлин Френсис се оженили през 2002, когато са били съответно на 96 и 94 г.

Най-голямата разлика в теглото на двойката

Джин Брауър Мнох е тежал 480 кг., а любимата му Дженет, от която имал два сина е била с тегло 41 кг. Той е починал през 1981 г. след пет години брак.

Най-скъпата сватба

Ваниша Митал, дъщерята на един от петимата най-богати хора в света се омъжила за инвестиционния банкер Амид Батий. Сватбата е била във Версай, а шестдневното тържество, на което е пяла и Кайли Миноуг е струвало 55 млн. долара, пишат от БГНЕС.
 


Сходни връзки

Невероятни брачни рекорди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди