изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:02 EET
Малките местенца на мъжете, за които жените забравят    
Любопитно  За повечето жени предизвикателството да съблазнят един мъж вече е доста лесно постижима цел. Трябва само целувките и докосванията да са насочени към най-ерогенните и уязвими зони.   Само че напоследък, по-голямата част от силния пол споделят, че повечето им партньорки забравят някои „горещи” за тях точки, като например:


  Очите - никога не пренебрегвайте очите на един мъж, тъй като много пъти сме споменавали, че възбудата на мъжете се провокира именно от това, което виждат. Каквото и да правите не губете зрителен контакт с него-това е най-големият коз да сте сигурни дали това, което правите му харесва или не.
  
  При повечето мъже, гърдите са неизменна част от ерогенните им зони, но жените остават с грешното впечатление, че на повечето мъже не им допада. Експерти споделят, че тайното чувствително място на всеки мъж е ключицата, место за което повечето жени не биха се сетили, но биха донесли голямо удоволствие на партньорите си.
  
  Забелязвали ли сте как, когато се приближите палаво към един мъж, как стомахът им потрепва. Това е така, тъй като , когато е възбуден цялата кръв се отправя към неговото „мъжество” и мускулите около него. В такъв момент, прокарайте нежно език от пъпа към пениса. Според сексолози първоначалната точка на удоволствие се намира 5 сантиметра по-нагоре от мъжкото достойнство на партньора ви.
  
  Може да се учудите, но знаете ли, че пениса е пряко свързан с пръстите на краката чрез нервите. Ако погъделичкате приятеля си и след по-малко от минута гъделът му изчезне, то значи се намира на друго място.
  
  За една от най-силно ерогенните мъжки зони се смята перинеумът, който за повечето жени е място неприятно за стимулиране, поради местоположението му, а именно между пениса и ануса. Не е нужно обаче да го стимулирате там орално, на него му стига и едно леко и нежно докосване на кожата.
  
  Взаимното удоволствие в секса е от голяма важност, именно заради това, ако сте пропускали, макар и несъзнателно до сега тези важни за мъжете точки, то при следващата ви любовна игра спокойно може да ги приложите и да го изненадате приятно.  http://erotic.erogance.eu/

Най-добрият начин да отслабнете: правете секс прави

Повече секс по здрави

Сексът лечи всички болести

Сексът - терапия за всеки ден

Утрото е по-страстно от вечерта!

30 тайни на дълголетието: сутрешен секс, чай, салса и...

ЕРОТИЧНИ ГАЛЕРИИ  Jessa Hinton 05

 


Сходни връзки

Малките местенца на мъжете, за които жените забравят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди