изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:04 EEST
Изневерявам на мъжа си всеки месец    
Общество Всеки месец се виждам с него и изневерявам на мъжа си. Пръстите на ръцете му са фини и дълги като на пианист, но в същото време са уверени и силни. Нежно придръпва кичурчета от косата ми и масажира главата ми. Невероятно вълнуващо. Тръпки минават през цялото ми тяло. Затварям очи и потъвам в друга реалност. Понякога покрай нас има други хора, но това ни най-малко не ме смущава.



Това се случва само в мислите ми, когато посещавам фризьорския салон. А  той е ...фризьорът ми.

Не смятам да реализирам тази "жива картина", харесва ми просто усещането на мъжки флуиди около мен. По същия начин се чувствам, когато ходя на масаж при мъж. Не съм сигурна обаче за посещението при мъж-гинеколог.

Тук изниква въпросът кое се брои за изневяра - физическият контакт или мисълта и мечтата по чужд мъж?

Езотериците ще кажат, че каквото е помислено, сякаш вече е направено. Така пише и в Библията: "Не пожелавай жената на ближния си". Обаче ние не сме коне с капаци, ходим по улиците, гледаме филми, списания, срещаме се с хора от противоположния пол и твърде много неща около нас могат да ни въздействат сексуално, да погъделичкат страстите ни.

Дали ще му признаете, че когато правите секс с него, си мислите за Робърт Патисън - звездата от "Здрач" и "Вода за слонове" или пък за Джони Деп - да ме прощава Ванеса Паради. А дали той не си ляга вечер в леглото с Моника Белучи или Скарлет Йохансон?

Важно е да имаме спирачки, за да не се превърне сексуалната ни мечта в обсебване, а невинния флирт в практическа изневяра. http://www.az-jenata.bg

Причини и поводи за женската изневяра

Не търсете причините за изневярата в своя партньор - те са в самите вас. Мъжът само ви дава повод, който играе ролята на пусков механизъм на изневярата. Причините в природата на брака са малко, но за сметка на това поводите са повече от достатъчно. Според американски психолози могат да се отделят 5 основни причини, поради които жената решава да изневери:

1. Силната вътрешна потребност от смяна на "недостойния" партньор с по-добър
Нищо не е в състояние да се направи срещу природата и действащия в нея закон за естествения подбор - "Рогатите мъже все пак са по-малко отколкото разочарованите жени", е констатирал Жак Дервал.

2. Стремежът към новото.
В основата му стои потребността от сравняване, която обаче в крайна сметка означава само едно - липса на истинска любов и потребност от съжителство с настоящия партньор. По този повод Бернар Грасе е казал "Любовта означава да престанеш да сравняваш".

3. Отмъщението
Особено за "поруганата истинска любов". Всяка "нормалната жена" обещава десетократно отмъщение, но се ограничава само с това, да се "подари" на по-достоен за момента мъж.

4. Презрението към мъжа.
То е твърде опасно, защото има тенденцията да прерасне в презрение към самата себе си. А тогава ценностната система се преобръща.

5. Протест срещу половото неравенство.
Вековното господство на мъжете е породило в много от тях нетърпим снобизъм. Неспособни да се издигнат достатъчно високо в обществото те се опитват да се "възвисят", унижавайки зависимата от тях жена. Волтер е прав и по отношение на съвременното общество - "Не неравенството е тягостно, а зависимостта".

Списъкът с поводите за изневярата можете да допълните сами, но основните като че ли са 10. Техният общ мотив е формулиран от думите на Оскар Уайлд: "Любовта трябва да прощава всички грехове, но не и тези срещу любовта".

1. Изневярата на мъжа.
Нейната вреда за жената не се състои толкова във внезапното получаване на "букет" от венерическо заболяване, СПИН и хепатит С, колкото в това, че жената изгубва своето самоуважение. "Ние преставаме да се обичаме, когато престанат да ни обичат" (Жермена де Стал).

2. Недостатъчно добро изпълняване на съпружеските задължения.
Или мъжете са слаби, или жените се ръководят от принципа: "В любовта не е достатъчно дори "твърде много" (Пиер Бомарше).

3. Продължителното отсъствие на мъжа по неуважителна причина.
Към уважителните причини се отнася всичко, към което мъжът е недоволен и където той изпълнява своя дълг: война, болна свекърва и изкарване на пари.

4. Неизкореними мании: пиянство, наркотици, пристрастеност към игри и колекциониране. През последните години много хора добавят към тях и пушенето.

5. Ревността.
Това не винаги е мания, но е задължително неуважение към женската личност. Именно мъжките изневери заставят мъжете да подозират жените в изневяра.

6. Отвратителните навици.
Има ли нужда от коментар?

7. Патриархалността.
Тази "идеология" изисква на мъжа да му се дава всичко само в името на това, той да си позволи да го приеме. "За да се отдадеш напълно, трябва да се унищожиш" (Виолета Ледюк).

8. Неспособността на мъжа да има деца.
Доста благородна причина за изневяра, а със съгласието на мъжа – въобще не е изневяра.

9. Омраза към вашите деца (в това число и от другите бракове)
Това е истинско покушение срещу майчиния инстинкт.

10. Лошата репутация на съпруга сред вашите приятелки.
Наистина това е един доста "уважителен" повод за изневяра.

 Тя.bg

Любовен хороскоп за 2012 година

ЗОДИИТЕ В ГОДИНАТА НА ДРАКОНА - 2012

СКЛОННА ЛИ СИ ДА КРЪШНЕШ? ТЕСТ

Анатомия на изневярата

Лошо! iPhone приложение лови неверни съпруги

Кога тя е най-лесна

Младите жени вече не са моногамни

Той иска тройка – да се съглася ли?

16 сигурни знака, че той ви изневерява

Жените целуват 22 мъже преди да срещнат идеалния

Ерoтика ХХI

Изневерявате ли му?

Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие

Любов и секс. Любовна застраховка

Харта на Добрата съпруга

Как да разберем, че той ни изневерява?

Изневярата и защо изневеряваме

 


Сходни връзки

Изневерявам на мъжа си всеки месец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди