изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:37 EEST
Ето кой е естественият заместител на виаграта! /+ВИДЕО: Бразилски момичета/    
Здраве Знаете ли, че киселото зеле има същия ефект като виаграта?!   Мъже, ако имате проблеми с моженето, заложете не на скъпи рецепти и недоказани теории, а на естествения стимулатор на моженето – киселото зеле! Според хърватската специалистка в областта на храненето д-р Лейла Казинич Крехо, киселото зеле има свойството да подобри до неузнаваемост възможностите на мъжа в сексуален план.

То е естествен афродизиак с доказани свойства, които може да се приема в неограничени количества по всяко време. Ефектът на киселото зеле, продължава експертът, е еднакъв с този на таблетката виагра, но продуктът е доста по-достъпен.
  Сексуалният живот на представителите на силния пол, които консумират редовно кисело зеле, е в пъти по-наситен с преживявания, допъл а д-р Крехо, като обръща внимание на полезните вещества, които се съдържат в зелето и които играят съществена роля за този му ефект.
  В специална пресконференция, по време на която представено било откритието на д-р Крехо, тя изразила своето разбиране относно обстоятелството, че малцина от раз биха повярвали, че киселото зеле е в състояние да замени виаграта. Но тя настоява дори тези, които не вярват, да опитат. Скоро след като започнат ежедневно да консумират кисело зеле мъжете ще усетят положителния ефект върху здравето си и по-точно – върху способностите си в интимен план. http://erotic.erogance.eu

Най-мощният афродизиак e киселото зеле

Учени: Ще противодействаме на птичия грип с корейско кисело зеле

Рецепти с кисело зеле


 


Сходни връзки

Ето кой е естественият заместител на виаграта! /+ВИДЕО: Бразилски момичета/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди