изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:47 EEST
ВЪОРЪЖЕН НАПАДНА ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ    
Ред и сигурностВъоръжен грабеж е извършен миналата вечер от магазин за хранителни стоки по ул. \"Кирил и Методий\" в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Обектът се намира срещу магазин \"Билла\", в централната част на града. Въпреки уплахата си, вчера 35-годишната продавачка бе на работа.
\"Беше около 20.20 часа, когато в магазина влезе млад мъж\" - разказа жената за НДТ. По думите й, по това време по принцип в обекта винаги имало мъже, които пиели бира, на вън минавали хора. Във фаталната вечер обаче било пусто. Продавачката описва нападателя като миловиден, висок мъж, на около 20-26 години. Грабителят застанал пред тезгяха, извадил пистолет и казал: \"Давай парите\". Хвърлил касовия апарат на пода и започнал да отваря чекмеджетата, в които обаче нямало пари, а в касата - само стотинки. През това време уплашената жена успяла да звънне на собственика на магазина и да каже нещо от рода на \"Обират ме!\". Това явно стреснало престъпника, който грабнал дамската й чанта и изчезнал. В чантата имало 20 лева, дебитна карта и документи. Мисля, че държеше газов пистолет, допълни продавачката.  
Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия за установяване на извършителя. НДТ
 


Сходни връзки

ВЪОРЪЖЕН НАПАДНА ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди