изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:51 EEST
ВЪОРЪЖЕНИЯТ ГРАБИТЕЛ Е С ОСЕМ ПРИСЪДИ    
НовиниПод стража остава задържан 31-годишният Вехби Ал., който е обвиняем за въоръжен грабеж, реши Окръжният съд в Добрич, съобщиха от пресцентъра му.




Мъжът е обвинен в това, че на 3 януари е ограбил жена в Добрич като й е отнел дамска чанта с намиращи се в нея лична карта, шофьорска книжка, контролен талон, портфейл, дебитна карта, монета с номинал 100 лв. с лика на цар Борис, дамски принадлежности и сумата от 20 лв. При това той я е заплашил с огнестрелно оръжие.
Вехби е осъждан осем пъти за тежки умишлени престъпления против собствеността. Последния грабеж е извършил в срока на предсрочното условно освобождаване от Затвора  Белене, където е излежавал двугодишна присъда.
На 6 януари Районният съд му е наложил мярка за неотклонение задържане под стража, но той обжалвал. Пред Окръжния съд вчера адвокатът му е помолил мярката да бъде променена, защото не били събрани доказателства, че Вехби е автор на престъплението. Обвиняемият твърдял, че въпросния ден не е напускал дома си и не е извършил деянието. Той има постоянен адрес и няма опасност да се укрие, а ще продължи да дава обяснения в разследването, уверил защитникът му.
От Окръжна прокуратура се настояли мъжът да остане зад решетките. Прокурорът е посочил, че Вехби е осъждан досега 8 пъти. Във всяко наказателно производство, той заявявал, че не извършил престъплението, за което е привлечен да отговаря. Мъжът помолил съда да измени мярката му за неотклонение, тъй като бил невинен, и защото трябва да се грижи за близките си.
Окръжният съд е потвърди наложената му мярка за неотклонение, като определението не подлежи на обжалване.
 


Сходни връзки

ВЪОРЪЖЕНИЯТ ГРАБИТЕЛ Е С ОСЕМ ПРИСЪДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди