изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:33 EET
Инфаркт по време на магистрален секс    
Новини
17-годишният Александър Иванов от симитлийското село Долно Осеново, който издъхна вчера следобед по време на секс с магистрална проститутка, платил 20 лева за секс услугата. Нелепият инцидент се случи на разклона за кочериновското село Бараково на главен път Е-79.


Гимназистът в Разлог дал парите за "пълна програма" от жрицата на любовта - 22-годишната Ирена от Дупница, пише "Струма". Ирена разказала пред ченгетата, че младежът пристигнал с двама приятели, които го докарали с кола, платил 20 лева и поискал “пълна програма”. Качили се в колата и навлезли в полето зад табелата на разклона.

Минути по-късно другата проститутка видяла колежката си да крещи и да вика за помощ. Когато отишли, Александър издавал предсмъртни стонове близо до автомобила. Извикани са екипи на полицията и Спешен център, но само констатирали смъртта на момчето. Вероятната причина за смъртта е масиран инфаркт.

Ирена от Дупница, и нейната “колежка” са докарани в Благоевград, а трупът на непълнолетното момче - в моргата.

До 17 часа вчера родителите на Александър не били уведомени за нелепата му смърт. Младежът и двамата му приятели са ученици в Разлог, живеели заедно в една стая в пансион. При разпитите двете момчета казали, че до вчера Александър не е имал никакви здравословни проблеми. http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Инфаркт по време на магистрален секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди