изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:13 EEST
Двойките се карат най-много през януари    
Любопитно  Оказва се, че повечето обвързани са в най-обострени отношения през първия месец на годината. Това разкрива британско проучване, което е било поръчано от застрахователната компания Sheilas`Wheels. Именно през януари двойките се карат най-много, като за същия период споровете през деня продължават сумарно осем минути.

Лошото време, мрачните дни и затрудненото финансово положение карат все повече хора да си седят у дома и това става причина за множество препирни с партньора. Над 65 на сто от участниците в допитването заявили, че са се разделяли с половинката си точно през януари.

Британците прекарват средно 14 часа и 48 минути на ден у дома в рамките на януари и имат по 20 спора с човека до себе си. Това означава, че в първите 31 дни от годината скандалите с партньора траят общо около четири часа.

За сметка на това през лятото жителите на Острова са у дома само по 10 часа на денонощие, което свежда споровете до 16 на ден. Седем процента от британците прекратяват връзка в резултат на поето новогодишно обещание, 40 на сто твърдят, че страдат от януарска депресия, а почти половината от запитаните смятат януари за най-тъжният месец в годината.

"Липсата на слънчева светлина ни кара да се чувстваме летаргични и депресирани, а ограничената физическа активност може да ни направи раздразнителни, избухливи и стресирани. Като прибавим към това отегчението и финансовите проблеми се получава идеалната рецепта за караници и раздели", отбелязва психологът Дона Доусън, която е част от екипа, провел експеримента. http://www.vesti.bg

5-те въпроса, от които на мъжа му пламва главата

ЗОДИИТЕ В ХОРОСКОПА ЗА 2012 ГОДИНА

3 сигурни знака, че е време за раздяла

Бракът на Бранд и Пери приключил заради желанието му за деца

Княз Кирил искал развод

СКЛОННА ЛИ СИ ДА КРЪШНЕШ? ТЕСТ

Маги Малеева се развежда

Разкодирай вашия секс стил /18+/

Ставате ли за съпруга?

Людмила Филипова напусна съпруга си, но не иска да се разведе

Кога тя е най-лесна

Гери Дончева се развежда!

Виктория заряза Маргина

 


Сходни връзки

Двойките се карат най-много през януари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди