изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:15 EEST
Албена подкрепя забраната на пушенето в закрити обществени места    
ТуризъмАлбена АД категорично подкрепя решението на правителството за пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места от 1 юни 2012 година.

„Тютюневият дим на закрити обществени места в Албена е забранен още от преди няколко години и нямаме проблем с тази мярка. Според нас доброкачествените храни и напитки, професионалното поведение и перфектното обслужване са много по-сигурно средство за привличане на качествени гости и излизане на българския туризъм от икономическата криза. През отминалата година нашите гости спазваха и приеха добре решението за забрана за пушене на закрити обществени места и това е доказателство, че вървим в правилна посока. След тази мярка очакваме страната ни и курорта ни, който е предпочитано място за семеен туризъм от българи и чужденци, очакваме да станат още по-привлекателни”, заяви Христо Пенев – зам.-директор на сектор „Експлотация” в Албена АД.

По неофициална статистика непушачите в Европа са близо 70%, а 84% от европейците подкрепят пълната забрана на тютюнопушенето на публични места. В страни с традиционно развит туризъм като Испания, Италия и Франция тя вече е въведена с поредица от мерки, започнали през 2006 г. 

 


Сходни връзки

Албена подкрепя забраната на пушенето в закрити обществени места | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди