изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:00 EET
Кои са признаците, че спешно се нуждаете от секс    
Любопитно Защо правим секс? Отговорът е очевиден – за да получим удоволствие или да създадем потомство. Екип от сексолози състави списък с най-явните признаци, че спешно се нуждаете да се хвърлите под чаршафите с някой.


На първо място нямате настроение и всичко около вас ви се струва ужасно досадно. Сексът ви помага да възприемете света като едно по-добро и щастливо място. Настроението и сексът са неразривно свързани, с подобряването и зачестяването на любовните ласки се покачва и удовлетвореността и щастието от живота.

Ако постоянно чувствате болка, ту в глава, ту другаде...напред към леглото! Сексуалните подвизи намаляват чувствителността към болката. Окситоцинът, който се отделя при оргазъм е най-доброто природно обезболяващо.

За дамите най-добрата причина е топенето на килограми. Ако се чувствате затлъстели, грабвайте партньора и го водете в спалнята. Сексът ускорява пулса до 150 удара в минута, пишат от БГНЕС. 30 минути под завивките се равняват на минус 200 калории от теглото ви. Това означава, че ако правите секс веднъж на ден ще загубите половин килограм за седмица.

Освен това сексът увеличава размерът на гърдите – невероятно, но факт. По време на възбуда нараства притокът на кръв и бюстът може да се увеличи с 25%.

www.dir.bg

Jayde Nikole 36 Jayde Nikole

Jordan Monroe 62 Jordan Monroe

 


Сходни връзки

Кои са признаците, че спешно се нуждаете от секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди