изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:01 EEST
20-те от най-богатите жени в света на модата    
Любопитно

22 години след като Линда Еванджелиста каза: \"Ние (моделите) не си отваряме очите сутрин за по-малко от 10 000 долара\", моделите все още взимат баснословни суми пари, на които всеки бизнесмен би завидял. Ето и няколко от най-високо платените в света модели.



Жизeл Бюндхен Жизeл Бюндхен
Бившата приятелка на Леонардо Ди Каприо се нарежда на първо място по богатство с 96 миниона паунда. Чудите се от къде толкова много пари? Основната част от приходите на бразилката идват от нейната колекция летни чехли и сандали Ipanema, която тя създаде през 2001 г. Само за 2010 са се продали 250 млн. чифта от тях.

Тайра БанксТайра Банкс
Мулатката идва на второ място с лично богатство от 57 млн. паунда, които идват основно от това, че Тайра стана изпълнителен продуцент на шоуто \"Следващият топ модел на Америка\", което освен че се излъчва, но се и провежда на принципа на франчайза из целия свят.

Кейт МосКейт Мос
Тя е била рекламно лице на Rimmel, Balman, Agent Provocateur, H&M and Burberry, като последните два бранда развалиха договорите си с нея след скандала с кокаин, които Кейт забърка през 2005 г. В момента Кейт е лице на модната марка Mango и може да се похвали с 50 милиона в банковата си сметка. Изпреварва я обаче Кристи Бринкли със състояние от един милион паунда в повече.

Хайди Клум Ел Макферсън Клаудия Шифър Наоми Кемпбъл

На пето и шесто място се нареждат съответно Хайди Клум с 45 млн. и Ел Макферсън с 38 млн. паунда. След тях се нареждат Клаудия Шифър - 35 млн. и Наоми Кемпбъл с 31 млн.

Мила Йовович Адриана Лима На девето място е украинката Мила Йовович с 23 милиона паунда, последвана от Адриана Лима и нейните 22 млн.

Дарья Вербови Хелена Кристенсен Наталия Водянова Дария Вербови - отново от Украйна, е 11-а с 19 миниона, след нея Хелена Кристенсен - 18 млн. и Наталия Водянова от Русия с 15 млн.

Линда Еванджелиста Ева Херцигова Синди Крауфорд Стефани Сиймор

В класацията на 20-те най-богати моделки влизат още Ева Херцигова (13 млн), Линда Еванджелиста (11 млн.), Синди Крауфорд (11 млн.), а последна е Стефани Сиймор с банкова сметка, в която е прибрала 10 милиона паунда.  

Славица Екълстоун Славица Екълстоун
Тя се радва на състояние от 743 милиона паунда, но тъй като то е натрупано благодарение на развода със съпруга й мултимилионер Бърни Екълстоун, Славица е оставена извън класацията, но все пак заслужава да бъде спомената.

http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

20-те от най-богатите жени в света на модата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди