изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:02 EEST
Дамян Попов направи концерт за появата на първия си албум    
Култура С концерт Дамян Попов посрещна появата на дебютния си албум. Проектът носи заглавието „Вярвал ли съм”. В клуб Ялта певецът  представи песните, включени в него, а близо 300 гости станаха част от шоуто. Освен него, на сцената се качи дуетната му половинка Кремена от Music Idol за изпълнението на „Щом те видя”. За да подкрепят колегата си, със свои изпълнения се включиха Маги Джанаварова и Крум. Зад пулта застана едно от най-актуалните имена на клубната сцена – DJ Diass.

 

„Посвещавам албума на майка ми, която не успя да го види, но винаги ме е подкрепяла в желанието ми да правя музика”, обясни развълнуван певецът и добави, че за него този концерт и този албум са част от най-мечтаните моменти. „Противно на всички мнения, за мен в България не е толкова трудно да се прави музика и наистина има медии, които излъчват и подкрепят поп изпълнителите”, сподели още Дамян.

Сред приятелите и гостите, които аплодираха изпълненията бяха Преслава и Ясен от група Те, Нора Караиванова и Бисер Иванов, Voice of Boys от X-Factor, Мелинда и Валентина от Гласът на България, поп-фолк изпълнителите Антонина и Галин, композиторите в албума Калин Димитров и Стамен от Акустика. „За мен е изключителна чест, че гост на промоцията ми бе и проф. Мария Ганева, която е едно от ключовите имена в българската музика”, обяснява поп певецът.

Албумът „Вярвал ли съм” вече е факт в музикалните магазини и се разпространява от BG Music Company.

 

 

 


Сходни връзки

Дамян Попов направи концерт за появата на първия си албум | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди