изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:24 EEST
Любов с колежката    
Любопитно
Когато любовта пламне, разумът изчезва. Но все пак намерi малко време да го включиш


Да излизаш с колежка може да е трън в ... или пък истинско предизвикателство, което да те кара да ходиш с желание на работа. Преди да се впуснеш в това приключение ето няколко неща, за които да си помислиш:

Размерът има значение

Големината на офиса не е за подценяване. От една страна е истинска катастрофа да се трудите много души в кутийка и връзката ви може бързо да получи „клаустрофобия", защото ще си дишате въздуха буквално непрекъснато.

От друга страна в началото и без това ще искаш да си дишате въздуха, когато хормоните бушуват, така че действайте. После винаги можеш да отвориш прозореца или вратичката и да минеш през нея на въздух.

Началото на свалката

Щом сте колеги моментът на изненада и опознаване няма да бъде като традиционните. Все пак стъпките към свалката с бележките, кафетата и типичните въпроси малко или много ще са прескочени. Както стана ясно – вече дишате един въздух, пиете си кафето и т.н. Така че ще трябва да бъдеш по-креативен и по малко предвидим.

Хубавото е, че ако си от по-мързеливите имаш добра причина да преминеш към действие по-бързо, отколкото да караш по стълбата : „здрасти" - „кафе" - „вечеря" (повторение на няколко вечеря) и т.н.

Да скоча или да не скоча?

Обвързването ти с човек от офиса обикновено има някакво отношение към работата ти по-нататък. Внимателно премисли всички позитиви и негативи, които връзката ви може да доведе. Особено, ако си решил да израстваш в кариерата.

Накрая се запитай: „Струва ли си ?"

http://www.tialoto.bg/

 


Сходни връзки

Любов с колежката | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди