изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:18 EET
Жените искат секс всеки ден    
Любопитно 75% от жените придават на секса особено важна роля в техния живот и искат повече и по-често да говорят на тази тема с любимия човек, а 25% от тях мечтаят за непредсказуеми интимни отношения, а не секс по график.

Най-разпространената причина за липсата на удовлетворение при жените е нарушението на ерекцията на техния партньор. Това показват изводите от допитването, проведено по поръчка на немската компания Bayer Schering Pharma, което има за цел за намери главната причина за сексуалната неудовлетвореност на жените в различните страни по света.

Повечето от жените по света искат да правят секс всеки ден, а резултатите от допитването показват, че това им се случва средно 2-3 пъти седмично, сочат още изнесените данни, цитирани от Би Би Си.

Оказва се например, че жените от Саудитска Арабия и Латинска Америка придават на секса и интимните отношения много по-голямо значение, отколкото жените от другите страни. Трябва да се отбележи също, че интимните отношения за жените не са само начин за получаване на удовлетворение, но и физиологически обусловена необходимост. А нейната липса се отразява негативно на здравословното състояние на жената. http://www.blitz.bg

По-голямата част от участничките в експеримента отбелязват, че сексът ги кара да се чувстват по-уверени в себе си, по-красиви и по-желани.
 


Сходни връзки

Жените искат секс всеки ден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди