изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:44 EEST
Затвор за осмокласник за секс с малолетен    
Ред и сигурностРайонните съдии в Пещера наказаха 15-годишния С.А. с лишаване от свобода за 1 година и 4 месеца с 3-годишен изпитателен срок и да плати 8000 лв. обезщетение на потърпевшото дете, пише "Монитор".


Невръстният сексманиак причакал на 3 октомври миналата година 14-годишно момче и след като го заплашил, събул насила дънките му, свалил слиповете му и проникнал анално в него. Детето викало за помощ, но тъй като било късно вечерта нямало кой да се отзове на виковете му.

След като удовлетворил нагона си тинейджърът освободил жертвата си и се заканил, че ако проговори, ще му се случи нещо лошо. Омерзеното дете, погнусено от станалото, обаче разказало на майка си за издевателството и потресената жена отишла в полицията. Според магистратите, макар и непълнолетен, насилникът С.А. е разбирал какво е извършил и е могъл да ръководи постъпките си.

За случая е уведомена общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Брацигово, която по време на наказанието ще следи за възпитанието и ще упражнява контрол върху поведението на С.А.

Освен това непълнолетният сексуален насилник и баща му Васил А., при когото живеел, ще трябва солидарно да платят на детето 8000 лв. обезщетение за претърпените неимуществени вреди, както и съдебни разноски и държавни такси.  http://news.zapernik.com

 


Сходни връзки

Затвор за осмокласник за секс с малолетен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди