изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:39 EEST
Дядо мастурбира гол, докато 9-годишни деца го галят    
НовиниДядо мастурбира гол, докато 9-годишни деца го галят 

76-годишният майстор-дюлгерин Драгомир Иванов от Дупница е арестуван на 21 февруари вечерта, след като срещу него са събрани доказателства и сигнали за това, че блудствал с непълнолетни деца. Възрастният мъж превърнал дома си в сексвертеп. Той е с мярка за неотклонение “задържане под стража” за 24 часа.
Случая разкри бившият кмет на Кочериново, който сега е социален работник към Центъра за закрила на децата, Костадин Катин.

Старецът е режисирал секссцени с малолетни и непълнолетни деца, които се обучават в основното училище в Кочериново. Децата са на възраст между 9 и 12 години.

Ето какво разказа пред в. "Струма" Костадин Катин:

За случая бях сигнализиран от Данчо Грошков, който живее в квартал “Запад” в Кочериново в съседство с уличения, по-известен с името бай Драго. Установих, че Драго е от Дупница, разведен още преди 30 години и се установил да живее в Кочериново в квартал “Запад”. По Закона за закрила на детето аз съм длъжен да реагирам в рамките на 60 минути, щом като става дума за насилие над деца. Веднага сформирах мултидисциплинарен екип, в присъствието на психолог в училище разпитахме децата.

При разговорите бяха съставени и протоколи в присъствието на директора на училището Надя Коюмджийска. На 15-ата минута пристигнаха и полицаи. Единствени останаха индиферентни служителите на общината, те не дойдоха. На място пристигна и шефът на “Закрила на детето” с център Бобошево Анелия Дюлгерова. Разпитахме три деца, 12-годишната К.А., 11-годишната Б.М. и 9-годишната Д.А. До този момент децата не са споделяли с никого за извършваните сексгаври с тях. Назначена е експертиза, която да установи дали има дефлорация.

Катин категорично отказа подробности, свързани с отвратителните оргии, които старецът е правил с децата. Те не са посмели да споделят с родителите си. Момичетата разказали, че не са единствените и че старецът привличал и други деца с покана да гледат детски филмчета, след което им пускал сексфилми. После заставял момичетата да правят еротични движения, а той се събличал гол и започвал да мастурбира, като на най-голямото предоставил половия си орган да го милва.

Мен ме заставя да го хвана и да го разтривам. Мен ме напъва отзад. Каза: Няма да се плашиш, съобщиха подробности от признанията на децата криминалисти. Родителите на трите деца са извикани в полицията и разпитани. Те заявили, че не са знаели какво става с децата им. Родителите са бедни и безработни семейства и знаели, че децата им отиват при бай Драго. Между другото бай Драго се поставил в услуга и даже поставил в зависимост част от родителите, с чийто деца си “играел”. На децата давал по 1 левче на ден, на майките предоставял пари назаем, след което те възстановявали сумите, а пък на бабата на едно от децата предоставил и кабел за ползване на ток и от него зависело дали в къщата да има ток или не.

По случая е образувано досъдебно производство. Развръзката на случая тръгва случайно от Данчо Грошков. Той е бил арестуван от полицията, защото пребил бай Драго, след като разбрал, че извършва сексуални действия с малолетни момичета. Боят между двамата избухнал в квартал “Запад”. Грошков видял индийската нишка от деца към дома на стареца и попитал децата какво правят. Едно от тях, което вървяло най-отзад, му разкрило, че гледат сексфилми и че възрастният мъж ги опипва. Грошков попитал откога му ходят на гости и децата разказали, че това е от лятото.

Слухове в квартала се носели наистина от месеци за нередностите на стареца. Тогава Грошков пребил стареца пред дома му, докато посрещал момичетата. Вместо да бъде арестуван педофилът, в ареста бил хвърлен Данчо Грошков, защото бушонирал окото на бай Драго. Грошков разказал пред полицаите, че Драго развращава малки деца. Полицаите обаче не обърнали внимание на сигнала. След като излязъл от ареста, Грошков отишъл директно при служителя за закрила на детето Костадин Катин с думите: Само на тебе имам доверие. И така се стигнало до разкритието на гнусния сексскандал на стареца с децата. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Дядо мастурбира гол, докато 9-годишни деца го галят | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди