изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:31 EET
5 правила за красота, които всяка жена трябва да знае    
Любопитно

   Добрият и поддържан външен вид носи самочувствие, а и не е задължително да ви струва много пари и време. Запознайте се с „основите на красотата“, които е добре всяка жена да следва:



Ако можете да си позволите само един козметичен продукт, нека това да е хидратиращ крем, без значение дали кожата ви е суха, нормална или мазна. Редовното нанасяне на добър крем може да запази прекрасния ви външен вид с години.

Най-доброто средство против стареене на кожата е подходящият слънцезащитен крем. Той не само спира вредните лъчи на слънцето, но и блокира състаряващото им действие. Слънцето увеличава бръчките, петната и луничките, но има как да го блокирате, така че направете го, дори и през зимата.

Не мийте лицето си повече от 2 пъти на ден със сапун и вода, това може да изсуши кожата и да я направи податлива на напукване, сърбеж, възпаления и т. н. Изберете добре почистващо средство, което да е щадящо за вашия тип кожа.

Не пренебрегвайте четките и тампоните за нанасяне на грим заради самия грим. Колкото и скъп да е той, ако нямате подходящите „инструменти“, за да го нанесете, няма да постигнете ефекта, заради който все пак сте си дали парите.

Сменяйте стила в грима и прическата. Вие се променяте с годините, за това променете и начина на гримиране и дори фризьора си, ако се налага. Макар не всичко модерно да отива точно на вас, следете модните тенденции и вземете от тях най-подходящото за вашата визия. Няма нужда да се преобразявате напълно на всеки 2 години, но не си позволявайте да изглеждате като от миналото десетилетие.

http://www.az-jenata.bg/

Асен Блатечки и Преслава са най-красивите българи

Мания по очната линия през 2012

15-те най-секси майки и дъщери в шоубизнеса

Рецептата за вана на Клеопатра

Най-красивите спортистки с разголени фотосесии

Кeйт Мидълтън е обявена за най-голямата красавица на 2011 г.

Катрин Хейгъл е най-желаната жена в света

Кийра Найтли най-секси в Холивуд в Топ 100 на сп. 'Импайър'

 


Сходни връзки

5 правила за красота, които всяка жена трябва да знае | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди