изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:02 EET
ОТКРИХМЕ ТОПЛАТА ВОДА: Официално: Дипломата на Калина Илиева е фалшива    
Новини Бившата шефка на Държавен фонд “Земеделие” Калина Илиева никога не е посещавала лекции във Висшия институт по техника и икономика в Берлин. Това гласи официалният отговор на прокуратурата в Германия на запитване на родното държавно обвинение, предаде bTV. Прокуратурата разследва дипломата на Калина Илиева за висше образование.

Според властите в Германия, бившата висша държавна чиновничка е била записана като студентка там, но никога не е посещавала лекции и упражнения.
 От Висшето училище в Германия потвърждават, че дипломата й за висше образование е фалшива.

Съмнения около образованието на Илиева се появиха още след назначаването й на поста през 2009 г. Тогава тя твърдеше, че има диплома за магистър по икономически комуникации от берлинския институт, легализирана от Министерството на образованието у нас. Бившата шефка до последно кри бременността си, представяйки болнични листове с друга диагноза. Прекият й началник - министърът на земеделието, научи новината за бременността й от БНР.

На 7 октомври 2010 г. Управителният съвет на ДФ \"Земеделие\" освободи от длъжност Илиева и избра на нейно място Светослав Симеонов.
 
Преди дни стана известен подобен случай в Министерството на земеделието и храните. Оказа се, че ръководителят на \"Напоителни системи\" - Георги Харизанов, който обявил, че е висшист от Датския колеж в София. Оказа се, че образованието в колежа се води за полувисше. Георги Харизанов беше отстранен от длъжност, защото срещу него е повдигнато обвинение за кражба в особено големи размери.  http://dnes.dir.bg

ВСИЧКО ЗА НЕВЕРОЯТНИЯ КАДЪР КАЛИНА ИЛИЕВА

 


Сходни връзки

ОТКРИХМЕ ТОПЛАТА ВОДА: Официално: Дипломата на Калина Илиева е фалшива | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди