изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:25 EET
ГИМНАСТИЧКА ОТ ДОБРИЧ ЩЕ УЧАСТВА В ТУРНИРА „РУМИ И АЛБЕНА”    
СпортПолина Велкова от клуб Мик Гергана 90 (Добрич) ще открие 16-ото издание на международния турнир по художествена гимнастика \"Руми и Албена\" във Варна.

По волята на жребия тя ще излезе първа на килима при децата, съпроводена от младата треньорка Павлета Димова. По регламент състезателката ще се представи с две съчетания – без уред и въже.
Общо 31 отбора ще се включат в надпреварата за девойки младша и старша възраст, както и за жени. От чужбина те ще са 11 - от Япония, Швейцария, Молдова, Франция, Гърция и други страни. Общият брой състезателки е 110.
Турнирът, който ще се проведе в събота и неделя в зала \"Конгресна\" на Двореца на културата и спорта, ще е за деца до 10 години, девойки младша и девойки старша възраст, както и за жени. Главен съдия на турнира е Мария Петрова, като в съдийския състав на престижното състезание, в което първите си стъпки са направили едни от най-големите грации в този спорт, ще бъде и Йовка Няголова от клуб Мик Гергана 90. 
За спортния форум децата, които се занимават с художествена гимнастика в Добрич, са получили прекрасен подарък от собственика на фирма „Сплендид” Йордан Андреев, който е и концесионер на спортна зала „Русалка”. Той ги зарадвал, като им осигурил безплатен микробус за състезанието в морската ни столица.

 
 


Сходни връзки

ГИМНАСТИЧКА ОТ ДОБРИЧ ЩЕ УЧАСТВА В ТУРНИРА „РУМИ И АЛБЕНА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди