изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:07 EEST
Откриха изчезнала млада жена, изоставена гола от приятеля си    
Ред и сигурностСлед деветчасово издирване столични полицаи откриха изчезнала 22-годишна жена. Мария Владимирова е намерена край София премръзнала и в шок. Задържан е приятелят й, съобщиха от МВР. Тази сутрин в сайта на ведомството беше публикувано съобщение със снимка на младата жена от квартал "Левски", в което се казваше, че тя е в неизвестност от снощи.

По-късно днес от полицията информираха, че Мария е открита. Издирването й започнало, след като към 4 часа през нощта майка й подала сигнал за изчезването. В акцията се включилии екипи на Пето РУП, секторите „Издирване” и „Престъпления против личността” на столичната дирекция, магистрални полицаи и кинолог с обучено куче.

В хода на разследването криминалистите получили информация, че в неделя около 18 часа младата жена била изоставена от мъжа, с който живеела на семейни начала, без дрехи на детелината на Околовръстен път и Ботевградско шосе. Приятелка на семейството разбрала за инцидента от мъжа след разговор по телефона с него и уведомила родителите.

Майката и братът на Мария цяла нощ я търсили безуспешно и едва към 4 часа подали сигнал в полицията. Екип на сектор „Издирване” забелязал в безлюдна местност между аерогарата и село Казичене младата жена, увита в найлони, премръзнала и в шок от случилото се. Медицински екип й оказал първа помощ. Предстои преглед при съдебен лекар за установяване на следи от насилие по тялото й.
Според първоначалната информация най-вероятно младата жена е жертва на домашно насилие.

Мъжът, с когото живеела - 35-годишния К. К. е задържан в Пето РУП още тази сутрин. Той е известен на полицията за кражби и блудство.

dir.bg

 


Сходни връзки

Откриха изчезнала млада жена, изоставена гола от приятеля си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди