изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:54 EEST
Катрин Вачева: ***тът Орлин Орлинов налетя да ме бие и в съда!    
Интервюта

Скандалната сага между т. нар. футболист Орлин Орлинов и т. нар. манекенка Катрин Вачева продължава повече от 2 години. Време, през което се появиха и други момичета, които твърдят, че са зверски пребивани от него. А съвсем наскоро в публичното пространство беше разпространена новината, че футболистът предлага сексуслуги за гейове срещу... 500 лв.! Наш репортер на потърси за коментар и Вачева, и Орлинов, но до редакционното приключване на броя футболистът бе с изключен телефон. А ето какво сподели Катрин с уговорката, че прави изключение с това интервю за „ШОУ”, тъй като адвокатите й забраняват медийни изяви за момента.



- Катрин, какво се случва с делото, което водиш от доста време вече срещу Орлин Орлинов?
- Продължава. Вече сме на 3-то - 4-то заседание. Трябва някой да дойде и да види на място човекът (Орлинов – б. а.) как се държи, какви изпълнения прави по време на дело. Нещо страшно е!
- Страшно в какъв смисъл?
- Цялостното му поведение. Недопустимо не само за съдебна зала, но и иначе. Удря по стените, съблича се, облича се, постоянно прави някакви възклицания в залата. Няколко пъти щяха да го изгонят до момента. Последният път имахме 8-часово дело – от 13 до 20 ч, буквално затворихме съда. Той беше призовал майка си и баща си, за да му правят лична характеристика. Хората са се отказали от него и не желаят да дойдат. Представи си, щом собствените му родители не искат, за какво става дума!

Катрин Вачева 2 Орлин Орлинов Катрин Вачева

- Наистина ли е удрял по стените?!
- Ами да, всички го видяха – полицаите го наблюдаваха през цялото време как се държи и какво прави… Адвокатите му през цялото време ходеха след него – викаха му „Абе, какво правиш, махни се оттук”. При едно от нашите разминавания в паузите по коридора аз бях с една от моите свидетелки по делото. Когато ме засече, той поиска да ме бутне, директно летеше към мен да ме блъсне, но го спряха. Просто е безобразен!

- Катрин, клюката, че Орлин Орлинов предлага сексуслуги срещу 500 лева обиколи набързо медийното пространство тези дни. Ти намекна за нещо подобно още първия път, когато говорихме преди година…
- Да, аз от 2 години обяснявам, че

този човек е ***т и че половин София са били с него.

Никой не ми повярва, всеки си казва: „Тая сега се чуди какво да измисли, за да го „нахрани”, а той накрая взе, че... си призна сам. Във Фейсбук постоянно ми пишат по темата – хора, които са му били приятели, как той предлагал услугите си срещу точно 500 лв. Защото „срамна работа нямало”. Очевидно той не може да се издържа по друг начин, да има пари.

- Напоследък стана доста „модерно” да се вадят порноклипчета под формата на компромати. Дали и при Орлин Орлинов няма да се стигне до такива?
- Аз съм сигурна, че има клипчета! Още повече че самият той пише, че има доста хора, които могат да ги покажат. Да не говорим, че той ми ги е пускал лично още при запознанството ни във Фейсбук. Показвал ми е снимките си – не само на които е полусъблечен, но и на които е чисто гол. Аз можех и снимките, и клипчетата да ги пусна много отдавна в медиите, но не съм го направила, защото ги бях предала в прокуратурата, а оттам ми казаха, че ако тези неща се появят някъде, ще излезе, че аз стоя зад това. А в крайна сметка човекът си ги е пускал и на други хора и те вече ги разпространиха – поне една част от тях.

- На едно от последните дела видяхме, че, меко казано, не е препоръчително да сте опасно близо един до друг, защото действията и на двама ви стават агресивни!
- Да, така беше, видяха го всички. Защото в един от моментите накрая на делото стана така, че той застана лице в лице с майка ми. Каза й, че е много смешна, както и на всички околни свидетели.

Естествено,

аз веднага скочих и реагирах.

Не успях да го бутна така, както исках, за да му покажа, че не може да говори така на майка ми. Защото тя после вдигна и кръвно, уплаши се. Просто му казах нещо от сорта на това, че е еди-какъв си и да не се доближава до майка ми… Адвокатът му веднага ми каза да внимавам какво говоря, да не сме се видели в някоя друга зала в съда и аз да бъда от другата страна.

- Трудно се стига до Орлин Орлинов. Направихме няколко опита да се свържем с него, но неуспешни...
- Човек не говори, когато има какво да крие или пък когато ситуацията не му е изгодна. Искам да ти кажа, че адвокатите му не се отделят от него дори и в съдебната зала – и през паузите ходят след него, като след малко дете, за да не позволят да направи някоя простотия... Следващото дело е на 26 април. Аз съм преустановила всякакви медийни изяви заради делото, сега правя изключение. Да не говорим, че имам и забрана. Има наистина много неща, които мога да кажа, да цитирам – с имена, с факти, с хора, но засега се въздържам заради тази декларация. Затова има толкова много спекулации, изписаха се куп лъжи.

- След като приключи делото ли ще покажеш пред всички компроматите, които пазиш срещу Орлин Орлинов?
- Съвсем скоро смятам да пусна един запис, който направих с едно момиче от град Сливница, което ми обяснява потресаващи неща.

Как са й падали меса от устата, била е пребита зверски,

защото се е свързала с мен по Фейсбук... Съвсем скоро ще се видят и всичките 27 писма, които са ми пуснати от момичета, които са пребити от него и ми разказват с подробности. В момента те са предадени в прокуратурата. Но нито едно от тези момичета не е извикана на разпит, макар и като защитен свидетел, защото те се страхуват… Толкова много хора са ме потърсили, откакто се случи тази ситуация, за да ми разкажат много неща за него, че ако аз ги разкажа и покажа, ще стане такъв бум, след който той няма да знае дори къде да се скрие. Изчаквам.

- Все пак ти не се ли притесняваш за себе си? След като виждаш, че той не се спира пред нищо, а и сам си признава в интервюта, че удря жени...
- Сигурна съм, че ще търси начин да си отмъсти. Въпреки че са ми казали, както и на него, че ако на мен ми се случи нещо оттук нататък, той е първият заподозрян. И дори и делото да приключи, той пак е заподозрян, ако търси някакъв вид отмъщение към мен. В крайна сметка, каквото ми е писано, аз не мога постоянно да живея в някакъв страх... Той в залата всеки път, щом ме погледне, стиска юмруци. Последния път, както ти казах, щеше да ме удари директно в съда. Аз това казвам и на майка ми, която много се притеснява на делата, и изобщо: майко, не се притеснявай, защото аз съм жива и здрава и съм оцеляла. Можеше от този апартамент да не изляза.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg

Катрин Вачева в аферата \"Цицикон\". Орлин може да е невинен

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака – Ерик и Мис Силикон си вкарват езици

Футболист си вкара автогол с Катрин Вачева?

Гергана Райчевска: Искам тройка със Слави и Бойко!

Катрин Вачева: Асдис Ран спи с мъже за 2000 евро

Мис Силикон ще се вихри на морето

Катрин Вачева: Смъртта на баща ми и гаврата на Орлин ме съсипаха

Бориса Тютюнджиева: Виждала съм доста грозни неща с Катрин Вачева. Черна й е душата

Гадже преби Таня от Биг Брадър 4

Бориса Тютюнджиева: Катрин е проститутка. Силиконката: „Бориса ми завижда\"

Катрин Вачева: Ако Орлин ми посегне, животът му ще спре на 21

ОРЛИН ОРЛИНОВ ОТ ЦСКА БИЛ БИСЕКСУАЛЕН И Е БИЛ И ДРУГА КРАСИВА ЖЕНА

Орлин каза, че хубавите жени трябва да се бият

Нечувано! Футболист на ЦСКА пребил и насилил момиче, арестуват го

Мис Силикон ІІ свали Красьо Черничкия. Силиконка смени Магда

 


Сходни връзки

Катрин Вачева: ***тът Орлин Орлинов налетя да ме бие и в съда! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди