изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:48 EET
Музей на нещастната любов    
Любопитно

Музеят на разбитите сърца в Загреб, Хърватия е един от най-странните музеи в света. Основателите му били осенени от идеята, след като многократно им се налагало да успокояват разбитите сърца на приятелите си.



В колекцията му има над 600 различни романтични и трогателни сувенири, писма, дрехи, плюшени играчки, пазещи спомена за горещата, но приключила любовна връзка. Всеки предмет има подробно описание на любовната връзка – как е завършила и каква е била съдбата на влюбените след нея.

Сред най-любопитните вещи-спомени са сватбена рокля, мобилен телефон, който многократно е предавал интимни разговори и брадва, с която германка разбила на пух и прах всичко вкъщи.

Целта на музейната експозиция е да играе ролята на своеобразна терапия, която да лекува разбити сърца. Разглеждайки го, посетителите разбират, че не са единствени в огромното море от изоставени от любовта хора.

Със силата на Интернет музеят непрекъснато попълва колекцията си чрез писма и колети от цял свят. Експонатите говорят, че най-нещастни в любовта са англичаните.

Основателите на музея съветват хората как да се излекуват от нещастната си любов. За целта трябва незабавно да се отърват от всички вещи, които им напомнят за приключилата любов, но да не губят вяра в любовта, а да продължат напред.

http://www.az-jenata.bg/

ЦЕННОСТИ ОТ ДОБРИЧ - ВЪВ ВИРТУАЛЕН МУЗЕЙ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОРЕНИ

Единственият музей на пениса показва и човешки експонат /18+/

Музей на шоколада бе открит в Украйна

Порнояйца изчервиха Германия

Бритни с нова восъчна фигура

 


Сходни връзки

Музей на нещастната любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди