изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:39 EET
Представиха алтернатива на силикона    
Новини

Дони и Нети, Мими Иванова,  Джина и Ивена бяха само част от изпълнителите, които забавляваха гостите на музикална вечер в памет на Леа Иванова.  Освен приятния музикален фон и обстановка в шоурум HITACHI,  дамите на събитието бяха приятно изненадани от един от спонсорите -  Даколен - ново, естествено решение за красив и стегнат бюст.  Даколен са таблетки, създадени в сътрудничество с американски специалисти, които по естествен начин възстановяват тонуса на бюста, подобряват формата и плътността на гърдите.



Моделът Карина Георгиева и певицата Джина Стоева се обявиха за естествения бюст. Според тях красивият бюст не е задължително големият бюст. По-скоро - стегнатият бюст със здрава и блестяща кожа.  „Харесах Даколен, защото съставът му е изцяло натурален, а действието - сигурно и безвредно“, допълни Карина.
Всички дами получиха подарък Даколен, а рапърът Устата не пропусна да вземе за своята обичана съпруга. Със сигурност Даколен ще е от полза за всички млади майки като нея, които са преминали период на раждане и кърмене.

Леа Иванова  една от първите изпълнителки на джаз и суинг в България, омъжена е за Еди Казасян.

Публикацията е подготвена с материали на Даколен.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Представиха алтернатива на силикона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди