изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:28 EEST
Биляна Петринска по голи гърди? Само на сцената!    
Култура

Биляна Петринска мрази да я забелязват заради зашеметяващия й бюст, но почти винаги го показва или поне загатва пред публиката. Последното зрелище на гърдите й, които се появяват две минути преди нея, е в суматохата на сцената в премиерния спектакъл на Сашо Морфов "Животът е прекрасен" в Народния театър.



Биляна Петринска в премиерния спектакъл на Сашо Морфов "Животът е прекрасен" в Народния театър. Биляна Петринска в премиерния спектакъл на Сашо Морфов "Животът е прекрасен" в Народния театър. Тя все пак успява да покаже, че прекрасно танцува и пее рски романс. По-яко демонстрира прелестите си и в сериала "Английският съсед", където е повърхностна кръчмарка, бленуваща да пробие в шоубизнеса, и в танцовия спектакъл "Дневникът на Дракула" в Музикалния театър, където също танцува със зашеметяваща пластика. Да не говорим за "Казанова", където няколко чифта голи гърди се нахвърлят върху Владо Карамазов и между тях е и Биляна, но скрита под маска домино.

Понеже тя много обича да общува в интернет, как не се намери някой кореспондент зевзек да направи акаунт на бюста й, както направиха на крака на Анджелина Джоли, след като го разголи на вечерта на оскарите.

От "Плейбой" също оценили природните дадености на актрисата и й предложили корица. Тя отказала. Не иска да смесва причините, заради които я харесват зрителите.

Днес красива актриса като Биляна не е така безпомощна, както колежките й преди 1989 г., епохата на войните между съдържание и форма. Тогава режисьорите се отнасят подозрително към красивото лице и тяло и предпочитат по-обикновената външност, смятайки, че тя остава във времето и се манипулира по-лесно. Но агресията на чужди филми и тв сериали в изтеклите двайсетина години помогна на толерантността към красотата на българските актриси. В трупите през последните години влязоха млади красиви актриси, които нямат притеснението на Биляна. Те влизат в основни роли и носят репертоара върху себе си.

Днес дори е полезно, ако актрисата се опре на красивата си външност.

Стига да не блести толкова предизвикателно по улиците на Амстердам, където Биляна е била нападната от четирима тийнейджъри, опитващи се да задигнат чантата й.
Вредата на красотата е, че тя може да отправя погрешни сигнали. Масовото мнение е, че хубавиците има с какво да пробиват в кариерата и не им трябва талант. И Биляна Петринска започва да воюва с красотата си веднага след завършването на театралния колеж „Любен Гройс" през 1994 г. "Ужасно е да започнеш кариерата си само с външност - възкликва тя. - Не бих го препоръчала на начинаещите актриси. После никой няма да ги приеме на сериозно. А има и още нещо - ако си секси като млада, може и да ти кажат, че си добра, чак когато понатрупаш годинки. Така че разчитай на ума си, работи върху себе си и не слушай никого!"

Тя се стреми да е равностойна партньорка по интелект на мъжете и да привлича режисьорите с таланта си, а не с външността си.

Биляна издига в икона този стремеж и му принася жертви. Тя тръгва на училище още на 6 години, а като завършва колежа, опитва бързия успех с дефилета като манекенка и трениране на художествена гимнастика. Учи рисуване, проговаря на английски и италиански, чете много и дори опитва да пише стихове.

Обаче по този път амбицията се изостря, личните позиции започват да изглеждат като комплекси и отношението към събитията в личен и работен план да стане нетърпеливо. Достатъчно причини, за да накара мъжа до нея да застане нащрек и да не я разбере.

През 90-те години започва връзка с мъж, с когото иска да създаде семейство. Дори се премества да живее при него. След като тази любов се разпада, се връща към нея и анализира причините. Казва, че няма да се притесни, ако мъжът, в когото се влюбва, е женен.

Но иска пълно отдаване така, както тя се отдава. "Разминаването между хората е чест поради това, че когато се срещнт, могат да си дават неща, от коит в момента нямат нужда. А не е в това, че не са еедин з друг. Разминаването с хоратаа до мн почти винаги са били поради факта, че сме се срещнали на различни етапи от живота си."

Когато приятелят й я обвинява, че му изневерява, мотивирайки се със случайни и недостоверни наблюдения, актрисата напразно очаква да я подкрепи. Той обаче изчезва в чужбина и това е краят.

Можем да проследим корените на този житейски период на "буря и натиск", в който Петринска е максималистка и не се задоволява с постигнатото, още в детството й. Тя почувствала, че губи лидерството в обичта и грижите на родителите си, когато се ражда три години по-малкият й брат Емил. Биляна толкова ревнувала майка си, когато кърмила момченцето, че непрекъснато плачела и буйствала. След като веднъж измила бебето на чешмата, като мръсна кукла, родителите й се принудили да я заведат при баба й, дано се успокои. Така бъдещата актриса започнала да се учи как да преодолява природата си.
Сега тя е изоставила принципа "още и още" и гледа да не насилва събитията и контактите. Брат й е изпведник, утешител, съветник. Ролята й в камерното действие на "Кълбовидна мълния" на четвъртия етаж на Народния е победа срещу красотата й. Популярната хубавица играе очукана от лишенията и монотонното еднообразие в живота женица, която се влюбва в началника на мъжа си (Николай Урумов), точно когато той се напомпва да се пребори с него в защита на достойнството си. Биляна е неузнаваема в това представление, показвайки нови възможности извън това, заради което досега са я търсили.

В тъмнината на личния живот извън светлините на публичните изяви Петринска продължава да усъвършенства тялото и душата си - най-после в единство, което артистите по света наричат анима. Тя кара колело в парка, плува, качва се пеша по стълби, язди кон, ходи на йога, прави масаж с мед, избягва слънцето, чете много. И внимателно избира обекта на чувствата си. http://www.24chasa.bg

"Голите новини" се завръщат!

„Цици и наркотици” в майския брой на Playboy

10 претендентки за “МИС ЕСТЕСТВЕН БЮСТ”

Playboy сложи на корицата Наталия Каракулева и Марина

Playboy иска Наталия Каракулева за корица

Деси Слава е най-секси в света според БГ мъжко списание

Пищната Венета Харизанова се върна в България

Станете ни приятел във Facebook
Станете ни приятел
във Facebook

 


Сходни връзки

Биляна Петринска по голи гърди? Само на сцената! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди