изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:06 EET
Размерът на мъжкото достойнство е намалял с 10%    
ЛюбопитноПрез последните 60 години размерът на мъжкото достойнство е намалял с 10%, откри италианският учен Карло Форте, предаде БГНЕС.


  Изследване на промяната на височината и теглото на мъжете през последните десетилетия разкри нови факти за размера на други части от мъжкото тяло. След сравнителен анализ на медицински документи през последните 60 години учените установили,   че дължината на мъжкото достойнство се стопява.
  Съвременните мъже имат по-дълги ръце и крака и по-къс "атрибут". След обстойна проверка на медицинските досиета от 1948 г. учените открили, че тогава средният размер на достойнството е бил 9,7 см, а сега е 8,9 см. Учените вярват, че тази "тъжна тенденция" е свързана със затлъстяването.
  Не само мъжете са изправени пред този сериозен проблем с размера. Оказва се, че и белите мечки също имат сходен проблем, който заплашва половия им живот, а оттук и тяхното оцеляване като вид. Опасният бозайник се храни предимно с тюлени. В подкожната мазнина на тяхното "меню" се съдържат огромни количества органични замърсители с халогени, а тези вещества могат действат като хормони. Учените са установили, че колкото по-високо е тяхното съдържание в организма на белите мечки, толкова по-малък е размерът, дължината и теглото на гениталиите им. http://erotic.erogance.eu/

Мъжът може да стане излишен

Учени твърдят, че женският организъм може да произвежда сперма

Защо мъжете предпочитат блондинки

Мъжки работи: Спането по двойки

Компютърът уби секса

Факт е първият хибрид на човек и крава

На какви жени се доверяват мъжете

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

 


Сходни връзки

Размерът на мъжкото достойнство е намалял с 10% | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди