изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:38 EEST
Наша красавица съди US модна агенция    
По света Българката Марина Асенова съди бившата си модна агенция в САЩ за това, че използвала лицето й за реклама на депилиращи кремове, без да я уведоми и без да й плати, разкри в. “Ню Йорк пост”.

  Нашата красавица, която до 2006 г. работела за компанията за модели Ем Си 2 в Ню Йорк, случайно се натъкнала на продукти за обезкосмяване със своя лик на тях в магазин в Голямата ябълка. Освен депилиращи кремове Асенова рекламирала без знанието си и избелващи продукти на компанията “Коти козметикс”, която по-късно се преименувала на “Сали Хенсън козметикс”.

Марина Асенова 2 Марина Асенова Marina Asenova 3
   
  “От агенцията вероятно са си помислили, че клиентката ми няма как да разбере за рекламата. Това е меко казано шикалкавене от тяхна страна”, заяви адвокатът на българката пред американското издание. По думите му след края на договора си с Ем Си 2 през 2006 г. Асенова се върнала да живее в Европа.

Marina Asenova 5 Marina Asenova 6 Marina Asenova 4
   
  Сънародничката ни, която е работила също за “Ив Сен Лоран” и “Олей”, обвинява бившия си работодател в нарушаване на договора им и незаконно облагодетелстване. Тя настоява да получи 80 на сто от рекламната кампания, в която е участвала. Базираната в Ню Йорк модна компания Ем Си 2 има офиси също в Маями и Тел Авив. http://gossip.erogance.eu

 


Сходни връзки

Наша красавица съди US модна агенция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди