изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:36 EEST
5-те най-дразнещи женски навика    
Любопитно Разбира се, не всяка жена притежава тези неприятни навици, но почти всяка има поне някой от тях. Това са навици, които могат да бъдат генерализирани като типично женски, но и доста актуални за нашето общество. Освен това мъжете ги ненавиждат. Ето и кои са 5-те най-популярни сред тях

1. Клюкарстването

По принцип жените са по-общителни от мъжете. Те говорят по-често и по-продължително по телефона, особено с приятелки и с роднини от женски пол. Това хубаво социално умение, често прераства в грозен навик да се обсъждат неща и то в детайли, които не им влизат в работата, тоест клюкарстване. Мъжете с право се дразнят на подобно поведение, защото често стават любима тема на жените си

2. Ирационалното поведение

Дори да обяснявате на една жена нещо с разумни и логични доводи, ако тя си е наумила друго – няма да постигнете успех. Нейният отговор ще си остане: "Да, но аз не смятам така!". Това е типичен пример за ирационално женско поведение, което може да изкара извън релси всеки мъж.

Дамите, понякога просто не искат да разберат очевидното. Вместо да бъдат хладнокръвни и да обмислят ситуацията добре, те реагират емоционално и приповдигнато. В този случай най-добре е мъжът да се откаже в опитите си да промени женското мнение.

3. Шопинг манията

Вманиаченото пазаруване с часове до изхарчването на цялото съдържание на портмонето си е типично женски навик, който може да бъде сериозен проблем и дори да придобие размери на болестна пристрастеност.

Дори да не е чак в болестна форма, маниакалният шопинг е труден за разбиране от мъжете. Те не могат да разберат необходимостта на половинката им от 20 чифта обувки и 15 чанти само за няколко месеца. Освен това повечето мъже мразят да ходят с жените си по магазините и да ги чакат кротко докато те щурмуват пробните.

Би било къде-къде по-здравословно за всяка връзка, ако дамите харчат толкова пари за дрехи, колкото могат да си позволят и вместо мъжете си, за компания взимат приятелките си.

4. Злобното поведение

Жените имат много повече затруднения да работят в екип от представителите на силния пол. Особено, ако трябва да работят с други жени. Редовно между дамите се развихря война от злоба и завист и съревнование коя е по-велика и коя по-перфектна. Жените често са хапливи и към най-близките си приятелки, просто ей така, без основателна причина. Най-доброто за мъжете, ако попаднат сред злостните коментари на дамите, е да останат извън мръсната игра и да не взимат ничия страна.

5. Натякването

Жените често имат склонност да правят „от мухата слон" и да превръщат малките проблеми в големи. Дори древните гърци са знаели за тази склонност на жените, а съпругата на Сократ - Ксантипа е нещо като прамодел на натякващата жена. Тя е била непрекъснато недоволна и ядосана от мъжа си, който не изкарвал достатъчно пари.

Може би и мъжете имат донякъде вина за появата на натякващите жени, тъй като често, не изпълняват от раз заръките на нежните си половинки. Това, което дамите не осъзнават, е, че мъжете искат нещата да им бъдат казани не със заядлив, а с мил тон.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

5-те най-дразнещи женски навика | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди