изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 11:31 EET
6 типа жени, от които мъжете бягат като от огън    
Любопитно

Жените сме доста придирчиви когато става въпрос за мъже. Медийното пространство изобилства от статии, които разнищват образите на типовете мъже, за които дамите не искат и да чуят. Всички ние си имаме своите „да\" и „не\" списъци и имаме навика винаги да „раздробяваме\" личността на своите потенциални партньори в двете графи. В крайна сметка, в зависимост от по-големия брой точки, попаднали в единия или другия списък, ние приемаме или отхвърляме даден мъж.



Какво става обаче когато обърнем монетата? Въпреки че междуполовите роли вече доста се промениха, дамите все още биха могли да се квалифицират като „избиращите\". Това ни кара да сме по-смели и по-критични. Мъжете обаче също имат думата.

Не искаме мамини синчета, незрели деца и скъперници, но какви сме самите ние? Понякога е хубаво човек да се погледне през чуждите очи, затова решихме да съберем за вас мненията на голям брой мъже, относно неприемливите за тях жени и да ги сортираме в 6 групи. Ето какво излезе...

Умницата

Всеки мъж обича начетените мацки, които не се страхуват да изразят своето мнение по различните въпроси и го правят интелигентно и добре аргументирано. Естествено, това се отнася за онези, на които мъжете гледат на нещо повече от обект за задоволяване на сексуалните мераци. Има обаче някои граници, които не трябва да се прекрачват. Една устата умница може да се окаже истинско изчадие на ада за момчетата. Тя не спира да говори, компетентна е по абсолютно всички въпроси – като се започне от геоикономика и се приключи с аналитична химия. Винаги налага своето мнение безкомпромисно и всеки път когато той дръзне да не се съгласи с нея, вдига див скандал и започва да лее огън и жупел. Трябва да си го признаем – колкото и да се еманципираха жените през последните десетилетия, мъжете си остават мъже – със своето голямо его и инстинкти да води. Те обичат жените да са преди всичко дами и когато вторите започват да се конкурират с тях на интелектуално равнище (а и не само), те обикновено започват да се дразнят и бързо-бързо губят интерес.

Меркантилната

За мъжете няма по-досадно нещо от ламтящата за пари жена. (Говорим за нормалните мъже, не за онези, които са свикнали да купуват ласки с диаманти и лъскави парцалки.) Естествено, че когато един мъж изведе на среща една дама, е нормално да иска да я почерпи, да плати вечерята или да й подари цвете. Когато обаче вечерята включва поръчана от нея бутилка френско вино за 200 лв, салата с омар и ордьовър, то нещата стават доста неудобни. Мъжете по принцип са доста сензитивни, когато стане въпрос за финансовото им състояние (тук пак важна роля играе егото) и когато жените започнат да проектират върху тях своите нереалистични очаквания, не чакат много, за да ги оставят. От една страна, когато жената непрекъснато се интересува от кредитната му карта и заплатата му, олеква. От друга, дори и пичът да е финансово обезпечен, би си помислил, че тя е продажна и е с него само заради парите му.

Простакесата

Повярвайте, няма нищо по-лошо от неженствена жена. Както споменахме по-горе, жената трябва преди всичко да е жена и като такава, ниската хигиена, вулгарните приказки, които биха изчервили и дърт тираджия или неконтролируемото пиянство (например) са нещо повече недопустимо. Говорим сериозно. Няма грозна мацка, има трезвен мъж (както изпяха навремето Ъпсурт), но когато мацката пада като чувал с картофи от стола, то определено е „чао\". Искате пичът да се влюби във вас? Горещо ви съветваме да ограничите статусите във Фейсбук от сорта на „Горда съм от себе си. За пръв път от месец и половина насам намерих време да изпера!\" или „Ако някой си мисли, че жена не може да изпие 1 бутилка водка-менте, нека се пробва с мен. Всички в бара от вчера ще го потвърдят!\"

Госпожица Съвършенство

Ако щете вярвайте обаче, когато нещата отидат на другия полюс, положението е също толкова непоносимо. Тя никога не се усмихва, защото се страхува, че ще й се появят бръчки. Не се излага на слънце, защото не желае да хване рак на кожата. Прическата й е пригладена да съвършенство, а едно малко петънце от вино върху белия й ревер, е способно да я изкара извън релси. Разбира се, винаги е права, никога не е доволна и толкова обича да изтъква колко по-добър е бил бившия й приятел. Когато мъжът е решил да си търси приятелка, той преди всичко си търси другар – някой, с който може да е близък, да споделя своите интереси и, ако щеш, да върши лудории. Как виждате една фригидна, порцеланова и вечно недоволна кукла да склони да тръгне на поход в планината? А как изобщо си представяте, че с нея би могло да се води разговор. И мъжете не могат.

Обсебващата психарка

Защо, по дяволите, жените изпитват нужда да звънят на мъжете си по десет пъти на ден? А защо изпитват тази нужда, при положение, че вчета са излязли на първа среща? Обсебвщата психарка е може би е типът жена, от който мъжете бягат, превърнал се в истинска класика. Но, защо тогава ние продължаваме да се държим като откачени? Тя го познава само от две седмици, но вече го е запознала с всичките си приятели, като го е представила като „моето мило\". Иска от него обяснение за всяко негово действие и настоява да се виждат всяка вечер. Не минава и месец и вече е поръчала сватбената рокля и бебешката количка. Да, звучи смешно и абсурдно, но всяка жена има у себе си една латентна Обсебваща Психарка. Дръжте я дълбоко затворена между невроните на мозъка си, или рискувайте той да изчезне по-бързо миризма на китайски ароматизатор в опушен вертеп.

Оправи ми живота

Ето това е едно от любимите на мъжете. Жена, която не намира абсолютно никакъв смисъл в живота си, когато няма гадже. Тя няма амбиции, все й е тая какво точно работи, не се интересува от нищо и е абсолютно сигурна, че ще бъде нещастна, докато не се появи Той, не я качи на белия си кон и не й покаже света. Най-лошото е, че тези жени просто не се отказват. След като не са успели да станат интересни на пича с абсолютно нищо (защото на самите тях не им е интересно нищо) и той се е измел, се започват ес-ем-еси, обаждания, съобщения и увещания да им даде втори шанс – все пак от него зависи нейното бъдеще, щастие и живот! /tialoto.bg

 


Сходни връзки

6 типа жени, от които мъжете бягат като от огън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди