изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:52 EET
Вивиан Костова: Присъствах на скандалната оргия на Стоян Златния!    
Интервюта Русата Златка ме замеря с чаши и пепелници в столично заведение, бях нарязана от стъклата, разкрива "Мис София 2010"

Вивиан Костова, която набра популярност покрай титлите си “Мис София 2010” и “Най-еротичен модел 2011”, се тунингова със силикон преди дни. Скандалната моделка е бивше гадже на Славчо Тошев, а в момента леглото й топли фолк певецът Ерик.

Двамата наскоро бяха намесени в кокаинов скандал, след като в интернет излязоха техни шокиращи снимки от купон с дъх на наркооргия. Вивиан и Ерик побързаха да се оправдаят, че белият прах по масата е брашно, а не кокаин, както всички заподозряха...

Освен за това миската говори открито пред “ШОУ” за конфликта си с Русата Златка и за първи път разкрива, че е присъствала „на място” в чалга-заведението, където обявеният за педофил Стоян Стоянов-Златния е направил скандалното видеоклипче, което потресе цяла България.


- Вивиан, много се изписа и за познанството ти с обвинения в педофилия Стоян Стоянов-Златния, даже един грозен слух ви свърза и в интимни отношения! Имали ли сте такива наистина?
- Не. Той всъщност е познат на баща ми и преди време съм излизала с него и семейството му по заведения. Просто сме се забавлявали…

- Ти гледа ли видеоклипа, в който той се гаври с невръстна девойка в нощно заведение, специално е осигурил и камера да го снима, а той се мъчи да й свали гащите агресивно, какво ще кажеш за това?
- Не само го гледах това клипче, но и аз също бях там! За този случай много глупости се изписаха - че девойката е непълнолетна, което не е така. Момичето е една моя приятелка - на 24 години е. Тогава Стоян взимаше оператори да снимат как се забавляваме по дискотеките, да става купон. Обаче това, което се разигра във въпросното клипче,

наистина беше грозна изцепка от страна на Стоян!

Той всъщност не я насилвал, а и те с това момиче се познаваха добре. Просто Стоян си беше пийнал и го приемаше като на шега, въпреки че въобще не беше забавно.

- Бях чула една история с теб и твой приятел-модел (Стилян Василев - б. а.) - били сте в един от актуалните чалга-клубове в София, дошла е Русата Златка Райкова и е започнала да мята пепелници по вас. Разкажи подробно тази екшън-случка?
- Да, голям екшън стана! Тогава Русата Златка дойде в заведението и, както си стояхме на сепарето, тя започна да ме замеря с чаши и пепелници, бях нарязана от стъклата даже на някои места. Но имаше едни момчета от нейната компания, които я успокоиха и тя спря. Исках да си поговоря с нея нормално, като хора да се разберем за този случай, но без успех.

- Ти да не си я ядосала с нещо, разменихте ли си преди това някакви остри думи помежду вас?
- Не, нито се сещам лошо на нея да съм й направила, нито да съм я обидила. Факт е, че някой е направил смешна интрига и за това така се получава…

- Вивиан, всички си махат силиконовите импланти, ти сега се сети да си ги слагаш! Разбрах, че първите 3 дни си изпитвала адски мъки...
- След операцията преспах в клиниката и там бях на много силни болкоуспокояващи и на антибиотици, но като се прибрах на следващия ден, три дни не можах да стана от леглото, толкова много ме болеше.

- Кой се грижи за теб, гаджето ти наглеждаше ли те?
- Да разбира се. Ерик беше постоянно до мене – гледаше ме много добре, сигурно и за това толкова бързо се възстанових.

- На кой ден след операцията правихте секс?
- Същия ден, в които се прибрах от болницата.

- Напоследък силиконът стана голяма мода. Ти би ли посъветвала Ерик да си уголеми пениса, както направи Азис например, и има ли нужда той според теб?
- Не, никога не бих го посъветвала за такова нещо. Първо, защото няма нужда, и второ, защото сам чувала от познати, че сексът не е нищо особено и даже

по-трудно им „става” на мъжете от този силикон.

- Как ще коментираш слуховете, че всъщност ти си за прикритие, а действителният любовник на Ерик бил неговият по-млад колега от същата музикална компания - Ангел?
- Ангел го познавам, преди да се запознаем с Ерик и знам, че и той със сигурност не е гей, в момента си има сериозна приятелка. Ние даже заедно си излизаме по дискотеки, а аз не съм никакво прикритие на Ерик.

- Никога ли не си усещала гейуклон в сексуалните наклонности на Ерик?
- Ако бях усетила нещо подобно, нямаше да съм с него.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

ВИДЕО: "ПАНАИР НА СУЕТАТА"

 


Сходни връзки

Вивиан Костова: Присъствах на скандалната оргия на Стоян Златния! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди