изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:46 EEST
6 начина за успокояване на болка без хапче    
Здраве

Болката е част от живота, но защо да не я намалим и то без да дразним стомаха с болкоуспокояващи. Има няколко наистина странни начини за успокояване на болка в кръста, менструална болка, главоболие или друга, важно е да опитате някой от тези алтернативни методи и да намерите своето естествено болкоуспокояващо.



Първият начин за отнемане на болката не е съвсем като за дами, но пък може и да ви помогне, защото учените са доказали, че в състояние на болка, ако псуваме ще се почувстваме по-добре, отколкото ако се сдържаме. Хората могат да държат ръцете си в ледено студена вода по-дълго време, ако от устата им излизат змии и гущери.

Ако ви предстои час при зъболекар или мамолог, разглеждайте снимки на любимите си хора – на децата и съпруга. Докато се взирате в лицето на своето слънчице, намалява веществото, което мозъкът изпуска, за да активира болката.

Когато ви боли, едва ли ви е до секс, но според учените секс фантазиите успяват да ни разсеят достатъчно, за да се отпуснем.

В случай, че да се настроите на секси вълна ви се струва твърде абстрактно „болкоуспокояващо“, тогава бавно си поемете дълбоко дъх. Концентрирайте се върху дишането си. Не случайно има специални техники на дишане при раждане, а това е може би най-силната болка, която жена може да изпита.

В случай на мигрена, можете да намалите главоболието като помиришете зелена ябълка. Учените все още не знаят дали болката намалява заради това, че мозъкът се разсейва с нещо друго или защото свежият аромат отпуска мускулните спазми в главата и врата.

Ако ви предстои болезнен преглед или нещо, за което знаете, че ще изпитате физическа болка, настройте се психически, че няма да боли. Или поне според изследване на американския университет Уейк форест ще ви боли 28% по-малко.

http://www.az-jenata.bg

Мъжки манифест

Жените правели секс от скука

Признаха любовта за психическо заболяване

10 неща, които не знаете за целувката

Какво се крие зад определението „добър секс” в женския речник?

Мигрената е симптом при тумор на главния мозък

...Високите токчета вредят дори на... мозъка

Изневярата - по-добра от аспирин?!

Лечението с Тибетска гъба трябва да се наблюдава от лекар

 


Сходни връзки

6 начина за успокояване на болка без хапче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди