изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:22 EEST
Наша метреса вади пари от секс в клетка за осеменяване    
По светаСлед допитване на населението в прочутия град на банкерите Цюрих бе решено уличните жрици да се изолират във „Веррицхтухг боксен”. Това в буквален превод значи „Кутии за харчене на пари” или „Клетки за платен секс”.

Главната цел е да се закрие градския „Червен фенер” или „Силке щрасе” -най-прочутата улица в консервативния иначе град, но и неговият резил, както смятат не малко от жителите му.

И наистина, когато запиташ някого от централната „Банхоф щрасе” с наредените по нея като шпалир банки, как се стига до «Силке», ще те упътят разбира се типичната хладна цюрихска любезност, но и ще те изгледат подозрително.

Тъкмо затова Градският съвет, след почти двегодишно обсъждане, великодушно разреши жриците да останат по капанчетата си на „Силке”, докато не бъдат окончателно изградени и обзаведени новите клетки за тях. Предимствата им не са малко: полицаите ти пазят тила, клиентите не могат ей така да те употребят и разпарчатосат на органи.

Но има и сериозни издръжки. Леките жени стават инвентар, следва да си плащат и данъци. А и „червеният фенер” се мести от престижната „Силке”, на далеч по мижавата, забутана и почти безлюдна „Ааргаущрасе”, където ще се монтират „кутиите за харчене на пари”. Защото според новите разпоредби на цюрихските общинари, улична проституция може да се допуска само на места с останало 20 на сто от населението, И да няма никакви общественни заведения като училища, детски площадки, църкви и паркове.

Съгласно местната статистика, над 65 на сто от практикуващите уличници в Цюрих са унгарки, или знойни мургавелки с маджарски паспорти, които по правило не плащат на общината и пукнат франк данък. Новата им месторабота ще бъде оградена и обозначен с бяла маркировка, подобна на места за паркиране. Тук ще спират возилата си мераклиите. Ще има и контейнери за клиенти пешеходци. Правото на работа тук е от 22 часа до 5 заранта, после си имаш работа с полицаите. Дилърите на дрога нямало да имат достъп до обекта. За бой на обслужващия персонал тук не се е чувало.

В обетованата немскоезична Швейцария са най-благоприличните клиенти и най-сигурните плащачи, твърди практикуващата на „Силке”, 28-годишна Венета Христова от Варна. „Каквото и да предприемат властите, където и да ни местят, с колежките пак ще се натискаме да останем в града и региона. Щото малко встрани да мръднеш, например в италианската част на страната, там се усещаш по-кофти като стока и никак не те глезят, като тук добрите и набожни хора”.

А защо изобщо местните, като имат пари, кълват на битпазарна плът, вместо да го раздават по клубове и престижните дами за екскорт? Варненлийката обяснява:" Дори извратеняците тук имат особено чувство на мяра. Даже имат чувството май, че служат на бога, като се отнесат добре с тебе, точно и честно ти платят за кефа. Така че не е ясно кой на кого е направил кефа."

Нашенката признава, че си нямала дори сводник, а просто съжителствала на семейни начала с два пъти по-дърт адвокат. С него на френски си говорили, щото тя не знаела немски. Той финансирал силиконовите й цици. Безнадежно оженен естествено, но... Някак набожен и ларж бил, залъгвал я дори, че...ще се ожени за нея. Ама неговата законна половинка скръцнала със зъби, че ще го доведе до просешка тояга при развод.

Нашенката се запознала с швейцареца по обява за женитба. Той уредил законното й пребиваване в Швейцария, плащал дори здравната й осигуровка. Това допадало на Венета. Тя се чувствала на ниво и уважавана. "То е като сценичната треска, когато ми благодарят за труда ми. Най-сладкият наркотик за душата.", хвали се тя.

За 4 години съжителство с адвоката и подработване на „Силке”, нашенката си купила двустаен във Варна, пращала редовно пари на пенсионираните си родители, а с пича ходели редовно по курорти .

Тя и колежките й получавали безплатни съвети за каквото и да е, особено за законите на страната, от известната женска консултация „Дора флора”.

Ден преди решението на общината за автосекс в клетки и секс в контейнери, вместо на улицата, в Цюрих бе поканена феминистка номер 1 в Германия, редакторка на сп. „Ева” и писателка Алис Шварцер. Над 1300 души препълниха залата, любопитни да чуят словото на видната амазонка.

Влиятелната Алис Шварцер заклейми в прав текст местните власти: „Наистина е чудовищно това решение за Verrichtungsboxen. Това звучи като Клетки за осеменяване при биковете. Нима е допустимо , че след като някакъв мъж си вкара банкнотата в автомата на клетката, да получава физическия достъп до тялото и душата на една жена! Трябва да се забрани всякакъв вид робство днес!”.

Зорница ИВАНОВА-ДИНКЕЛМАН, специално за БЛИЦ

http://www.blitz.bg

Raquel Pomplun 012 Raquel Pomplun


 


Сходни връзки

Наша метреса вади пари от секс в клетка за осеменяване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди