изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:01 EET
Тайните на абитуриентския грим    
Любопитно

Тайните на абитуриентския грим разкрива топ гримьорът на Proface Пепа Стоянова, наш партньор за предстоящия конкурс на Dir.BG "Стани модел за един ден", който ще стартира през месец май! За големият ден Пепа Стоянова препоръчва вечно актуалните опушени очи или модерните папагалски тонове.

Актуален абитуриентски грим 2012 Актуален абитуриентски грим 2012




Какво представлява абитуриентският грим и по какво той се отличава от останалия?


Абитуриентския грим е празничен вечерен грим, който трябва да е по-наситен и дълготраен от ежедневния, без да прекаляваме! Гримът е по-силен, защото действието се разбива в нощни заведения, дискотеки и ресторанти със по-слабо изкуствено осветление. Дълготрайността се налага, заради голямата продължителност на бала - от посрещането на гостите на обяд, до посрещането на изгрева на сутринта.

Акцентът при абитуриентския грим е да се търси хармония между всички елементи от визията - стила и цвета на тоалета, аксесоарите, прическата и индивидуалността на младото момиче. Образът и идеята на самата абитуриентка за това как тя иска да изглежда и мнението на професионалиста на който се е доверила.

Какъв грим да изберете за нощта на абитуриентския бал?

Това преди всичко трябва да е личен избор, съобразен изцяло с индивидуалността на  абитуриентката. Добре е да се информирате за най-актуалните тенденции в грима, но да  съобразите вашата цялостна визия, с личните си предпочитания за вида на грима и цветовете с които се харесвате и е възможно да се използват. Съществува изключително голямо разнообразие от стилове и техники в грима.

Какви са модните тенденции в абитуриентския грим?

Модерни за сезона са цветните вечерни варианти на грим, които задължително се съобразяват с цвета на косата, очите и тена. Опушения грим е винаги актуален и класически. Актуалните папагалски и ярки цветове и комбинирането по между им изисква много познания и опитност.  В случай, че не сте сигурна, че избраният от вас грим ще ви отива, направете пробен грим.

Необходимо ли е да се прави пробен грим?

Не е необходимо да правите пробен грим, ако се доверите на истински добър професионалист и сте сигурна за избора на вашия грим. За да се спрете на даден гримьор, не избирайте по критерия за най-ниска цена. Разгледайте и портфолиото на вашият гримьор, поинтересувайте се от неговата квалификация и опит. Добре е да познавате и харесвате, неговата работа. Поинтересувайте се и от материалите, с които работи.

Задължително ли гримът за бала трябва да се прави от професионалист?

Разбира се, че не е задължително. Можете да се гримирате сами или да се доверите на свой близък, стига да притежавате нужните знания и умения. Ако сте заложили на собственият си опит, е добре отсега да закупите и изпробвате декоративните средства, да ги пробвате и да оттренирате грима си, за да сте спокойни и уверени, когато дойде големият ден. Ако сте избрали професионалист, се запознайте обстойно с неговата работа. Професионалистът може да прецени отлично вида и потребностите на кожата, пропорциите на лицето, излъчването и на тази база да избере и да постави продукти, които да гарантират устойчивост и прелест в продължение на часове. Важно е гримът да се съобрази и с това, че ще има заснемане с камера.

Кога се прави гримът, преди или след прическата?

Желателно е гримът да се прави след като е готова прическата!

Колко време отнема направата на грима?


В зависимост от сложността на грима- между 20- 45 минути са напълно достатъчни. Предвидете си аванс.
http://life.dir.bg

5 правила за красота, които всяка жена трябва да знае

Зимен флирт. Новата колекция на Rag & Bone

Къси нокти в смели цветове за пролетта на 2012

Нова тенденция в боядисването на косата този сезон

Мания по очната линия през 2012

Как да изберем подходящ цвят на червилото

Какво издава червилото ти за теб

Кралицата на бала - безгрижна & секси

На какво да заложим през 2011 - най-важните тенденции за грим и прическа

 


Сходни връзки

Тайните на абитуриентския грим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди