изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:31 EEST
Топ 5 на БГ градовете с най-лесни жени    
 

ЛюбопитноЕвтините нашенски момичета са сред малкото атракции за гостуващите чужденци. Културните забележителности на България останаха на заден план като примамка за  ужденците. Последните години те посещават страната ни предимно заради очарованието на бурния секс туризъм, който кипи у нас.


   
  Вижте кои влизат в топ 5 на родните ни дестинации с момичета готови на всичко:   
   
   
  Първо място държи София
  
  Повечето софиянки са лесни и няма нужда да хвърляш пари по тях, за да склонят на секс. Това твърдят зажаднелите посетители от чужди държави.
  
  Те определят първото място за София като град на невероятни възможности за задоволяване на техните капризи. По-платежоспособните търсят услугите на красиви момичета в заведенията, които срещу 50-60 евро на час въртят секс номера, каквито им поискат. По улиците евтин вариант са циганките с техните промоционални оферти, които достигат максимум 20 евро за пълна програма. 

 
  Варна е второто атрактивно средище на лесната любов
  
  Търсещите секс я определят като рая, където се сбъдват техните мечти. Лятото е сезон, в който страстите се разгорещяват, а риби се ловят лесно. Така и двете страни са доволни. Бързо, според очакванията и сравнително достъпно като цена. Обикновено момичетата искат за забавлението между 10 и 80 евро на час, в зависимост от качеството и мястото, където предлагат услугите си.  
   
   
  Бургас е на трето място като следващ морски град
  
  Компаньонките са скъпи, но пък в дискотеките има дори безплатен избор, разказват лично убедили се в това туристи. Жените лесно падат в ръцете им и дори сами се натискат. Средно цените на по-класните проститутки са от 20 до 100 евро на час.
  
  И в Русе е оживено
  
  Русе държи здраво четвъртото място като следващото райско кътче на България за секс удоволствия. Много от хотелите не остават празни дори и извън туристическия сезон. Дунав мост – това емблематично място е сборен пункт на „пеперуди” и търсещи услугите им. Един от градовете с най-евтини момичета.   

   
  Велинград не остава извън класацията
  
  Малък, но с възможности е Велинград. Особено за тези, които търсят интимни забавления. През уикендите почивните станции се пръскат по шевовете и редовно са плътно заети от чужди гости, връщаши се отново и отново тук, след като са останали доволни от прекарването. Установен е бум на продажбата на презервативи и виагра за подсилване на изнемощелите от секс маратона. http://erotic.erogance.eu

Охранители на Обама прибягнали до проститутки

Балотели бил по-добър в леглото от Рууни

Елеонора Палавейска лъсна в клип с брутален анален секс? (+18)

Проститутки спират тирове с голи гърди

Българска сексробиня с ?4 млн.

Инфаркт по време на магистрален секс

90 000 българи в порното

Вили Марковска: Богаташките любовници са проститутки!

Сутеньори и проститутки изнасилиха футбола

 


Сходни връзки

Топ 5 на БГ градовете с най-лесни жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.58 секунди