изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:47 EET
Карта на женските гърди по света    
Новини Точно преди година светът полудя по идеята на сайта Target Map, който показа карта на света, оцветена според размера на мъжките достойнства. Сега креативните умове отново ни предоставят възможността с един клик на мишката да се впуснем в околосветско пътешествие, този път изучавайки телата на дамите в другия край на глобуса.



  Картата за женските прелести бе публикувана за пръв път в германския вестник Bild наскоро, но не успяхме да разберем как точно са направени измерванията за установяване на средната големина чашки на сутиена за различните региони.
  
  Сигурни сме, че вече изгаряте от нетърпение да разберете къде се нареждаме ние в разделение като това. Дишайте спокойно, мъжете ни могат само да се гордеят с нас. Според интерактивната карта, най-голяма част от българките носят чашка с размер D, което ни нарежда на второ място в нетипичната класация. По-обширно погледнато със същата чашка са предимно жените от централна Европа, а също и пищните венецуелки и колумбийки.
  
  Щатите също не отстъпват със своите даровитости, но имайки предвид масовото наднорменото тегло на нацията, в никакъв случай не асоциираме пищния женски бюст със секси форми. Усмихваме се самодоволно и продължаваме да изследваме ситуацията на другите континенти. Къде ли са по-надарени от нас?
  
  Оказва се, че в Русия и на Скандинавския полуостров майката природа е давала, давала, че чак се е забравила. Дамите по тези места застават на златната позиция, а след признание като това, няма как мъжете по цял свят да не ги погледнат с други очи. С една идея по-палави, може би.
  
  С малък размер чашки на картата \"изпъкват\" жените в Китай, части от Африка, Перу, Боливия и Индонезия. Всички те са отбелязани с жълт цвят, който показва, че средностатистическият размер чашка по тези места е А.
  
  Говорейки за малки размери, мигновено се досетихме, че според картата на Target Map, мъжете в Китай, Индия и Тайланд не са никак задоволени откъм големина на пениса. В Южна Корея пък средната дължина на пениса е миниатюрните 9,66 см.
  
  Тези, които имат причина да се бият гордо в гърди, са африканците и най-вече представителите на Конго, със среден размер на половия орган 18 см и Гана със 17,3.
  
  Може и да не вярваме на 100% на разделение като това, но все пак ще го приемем като ориентир

http://erotic.erogance.eu/

Erotica Top Bust 1 / Еротика Топ бюст 1

 


Сходни връзки

Карта на женските гърди по света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди