изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:18 EEST
Секси спортистки    
Любопитно

Секси спортистки



10. Еми Акуф

Еми е шампионка на скок височина и притежава уникална фигура, като си признаваме, че сме най-впечатлени от краката й. Появява се през 2004 на страницата "Представителки на Олимпийските игри". Представяш ли си я?

 

9. Катарина Вит

Абсолютна класика! Германската фигуристка дълго не смятана за най-великата състезателка във фигурното пързаляне в цялата му история. Няма нужда да ти изреждаме впечатляващата й колекция титли. Повече ни вълнува, че през 1998 г. тя прави стъпката да се появи в Playboy и броят буквално се разграбва.

 

8. Анита Маркс

Искаме да видим Анита Маркс без подплънки! Абе, най-добре без нищо! Иначе тя се занимава с американски футбол от петгодишна. Появява се в мъжкото списание през 2002 година и тя заявява, че иска да покаже как трябва да изглежда всяка истинска състезателка - привлекателно и чувствено.

 

7. Ашли Харклероуд

Да, Ашли претърпява загуба на открития шампионат по тенис на Франция "Ролан Гарос“, ама после се насочва към мъжкото списание и постига доста по-голям успех.

 

6. Мия Сейнт Джон

Мия може да ти изглежда усмихната и приветлива, ама вярваме, че си забелязал боксовата ръкавица на снимката. Не, не е за красота! Тя е боксьорка и има впечатляващи постижения: през 2005 г. печели световна титла в лека категория на Женската боксова асоциация и титлата IBA, а на 40 години става световна шампионка в полусредна категория в WBC. Мия украсява със стегнатото си телце ноемврийския брой през 1999 -а.

 

5. Тори Уилсън

Тори се занимава професионално с борба, така че всякакви нескопосани опити някой да я забие по баровете могат да завършат фатално... Преди спортната си кариера в борбата тя активно се е занимавала с фитнес и има две титли – Мис Галакси Нова и Мис Галакси Флорида. Появява се в Playboy два пъти – май 2003 и март 2004.

 

4. Мария Бутирская

Марийка е с бруталната снимка! Пък освен това е и носителка на световната титла по фигурно пързаляне през 1999 година, има три европейски златни медала и шесткратна шампионка на Русия и украсява корицата на Playboy през ноември 1998 г. Нещо да кажеш?!

 

3. Аманда Биърд

Аманда няма брада въпреки фамилията си, ама разполага с перфектно телце! И как не - плувкиня е! Освен това е завоювала първия си олимпийски златен медал още на 14 години. Има два световни рекорда на 200 м бруст и е защитник на правата на животните. Снима се гола в реклама на PETA, а през 2007 г. се появява и в Playboy. Неземна!

 

2. Габриела Рийс

Габито е волейболистката и моделка и сме ти я показвали не само ние - често се е появявала на кориците и на спортни списания. През 1989 г. е обявена за най-красивата жена в света според сп. Elle, а женското списание „Спорт и фитнес“ я определя като една от най-влиятелните жени в спорта. Така че появата й през 2001 г. в Playboy се радва на огромен интерес. За нашия интерес спрямо нея даже няма да ти обясняваме!

 

1. Kатарина Шулц, Никол Райнхард, Роми Тарангул и Петра Ниман.

Хокеистката Катарина Шулц, състезателката по кану-каяк Никол Райнхард, джудистката Роми Тарангул и състезателката по ветроходството Петра Ниман имат медали от националните си шампионати и по няколко участия в Олимпийските игри. Тези красавици украсиха вкупом септемврийския брой от 2008-а.

http://men.hotnews.bg

 


Сходни връзки

Секси спортистки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди