изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:15 EEST
ЗА ЧАС И ПОЛОВИНА БЛОКИРАХА ПАК БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА    
Новини Председателят на Инициативния комитет "Да си върнем Двореца" Симеон Господинов, сподели за НДТ, че вчера отново за около час и половина са били блокирани касите и входа на комплекса, като този път хората, дошли с барабани, вувузели и свирки са били много повече от първия ден - понеделник.

"Ще продължаваме всеки ден до победа, като вече не настояваме толкова за достъпа, който имахме и ни бе отнет, като трябва да плащаме по 10 лв. за вход, а да се върне този комплекс на общината. Това е един тоталитарен анахронизъм, защото обектът е прехвърлян в годините на хора близки до властимащите, а в страната Царевец е на община Велико Търново, нос Калиакра е на община Каварна, Мадарския конник се стопанисва от общината. Искаме една справедливост, а не да сме прецедент" - каза Симеон Господинов. Той добави, че в понеделник вечерта на сайта на СУ д-р Косев е публикувал Отворено писмо към балчиклии, в което се твърдяло, че така не се води диалог и насочвал гражданите към юристите. "Уважаваният от нас д-р Косев забрави, че само преди година той самият и служителите на Ботаническата градина също с демонстрация воюваха за своите права. Ние протестираме само на територията на общината и не влизаме в парка да правим поразии, защото той е наш. Подготвяме писмо отговор към д-р осев, в което го призоваваме да решим казуса не чрез битка в съда, а на полето на морала и честността" - каза Господинов.
 


Сходни връзки

ЗА ЧАС И ПОЛОВИНА БЛОКИРАХА ПАК БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди