изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:18 EET
С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПРОТЕСТИРАХА В БАЛЧИК    
Общество   За четвърти поред ден балчиклии протестираха пред Ботаническата градина. Граждани са пожелали да си купят билети с жълти стотинки, казаха от Инициативния комитет.

На касата на обаче отказали да ги приемат с мотив, че софтуерът за издаване на билети не работи. Тогава недоволните туристи, желаещите да посетят комплекса, демонстративно изсипали няколко килограма стотинки зад бариерата на Двореца в Балчик. Днес на едночасовия митинг се събрали близо 300 жители на общината, сред които са били членове на читалищата в Кранево и Соколово. Всички те са призовали отново за оставка на директора на Университетските ботанически градини Красимир Косев и за предаване на комплекс Двореца за управление от община Балчик. 
 


Сходни връзки

С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПРОТЕСТИРАХА В БАЛЧИК | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПРОТЕСТИРАХА В БАЛЧИК
Автор: Anonymous да 2012-05-17 @ 00:11 EEST

Според закона за БНБ чл.25 търговците нямат право да отказват законно платежно средство. Отказът да се извърши сделката, защото купюрите са от дребни монети, следва да бъде санкциониран. Препоръчвам ви така да плащате на всички набедени търговци, които правят опити да шмекеруват.

Като ви откажат сделката заради стотинките, правете директно оплакване в комисията за защита на потребителите. Като ги издумкат седем-осем пъти с хубави глоби, ще почнат да стават сговорчиви. Инак глоба след глоба докато им дойде акъла в шамандурите кухи. :)))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди